Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Testimoniale

Calatoresc cu HHTravel de 6 ani , aici totul e despre oameni, pasiunea de a calatori, despre profesionalism si despre incredere. Recomand cu incredere!

Nadia M, 31 de ani

Timisoara
Ne-am intors din luna noastra de miere petrecuta in Maldive. Experienta a fost una nesperat de buna, am intampinat o mica problema pe aeroport cu bagajul, insa am primit suport din partea agentiei si in urma interventiei lor s-a rezolvat. Hotelul a fost unul foarte bun si serviciile speciale.Imi plac cei de la HHTravel ca se gandesc la detalii, astfel ca ne-au pregatit o cina romantica pe plaja…o adevarata surpriza! Recomandam!

Mihai si Alina

Bucuresti
HHTravel e agentia mea preferata, de fiecare data gasesc aici vacanta ideala, serviciile si hotelurile cele mai bune si cele mai potrivite servicii optionale, anul acesta am avut ocazia sa practic pentru prima data Scubadiving in Grecia. Recomand, nu veti regreta!

Cristina V, 28 de ani

Cluj
Iubesc destinatiile exotice, marea si yoga. Este a treia destinatie exotica in care aleg sa merg cu HHTravel si cu siguranta vor mai fi si altele. Suportul neconditionat si permanent din partea lor, flexibilitatea si intelegerea, fac din orice vacanta una care nu poate fi uitata.

Tatiana M, 35 de ani

Sibiu
Ne-am intors dintr-o croaziera din Marea Mediterana cumparata prin agentia HHTravel. Va recomandam calduros serviciile lor, ne-am simtit minunat si asta datorita organizarii si profesionalismului acestora.

Stela si Ioan S.

Bucuresti