Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HH Travel & Events – expertul tău în organizarea de evenimente corporate


„Chiar daca este vorba de team buildinguri, conferinte sau petreceri, livrăm momente excepționale. Rezultate. Pasiune”. 

Mădălina Păcuraru - General Manager HH Travel & Events


Cu o experiență de peste un deceniu, HH Travel & Events îți oferă garanția unor evenimente profesionale, puse la dispozitie de o echipă de specialiști în domeniuconsultanță de specialitate și soluții complete pentru:

Organizare team building

Știm cât de importanți sunt angajații într-o companie și că succesul unei afaceri depinde, în mod deosebit, de oamenii direct implicați. Organizarea unui team building, în țară sau în străinătate, este o dovadă de apreciere și respect pentru cei cu care colaborați zi de zi, o modalitate de a întări relațiile de colegialitate, de a face mai ușoară colaborarea între angajați și leaderi. Este, de asemenea, o cale de a vă fideliza angajații și de a ridica nivelul de productivitate în companie.


Organizare conferințe

Comunicarea cu publicurile direct vizate de compania voastră este primordială. Indiferent de tema conferinței, lansare de produse sau informări publice etc., echipa noastră se va asigura ca totul să decurgă impecabil. 


Organizare seminarii și traininguri

Ne aflăm într-o continuă dezvoltare, indiferent de domeniu, așa încât, pentru a vă asigura că activitatea companiei se desfășoară în parametri optimi, este necesar să investiți în traininguri și seminarii care să vă ajute angajații să înțeleagă mai bine domeniul în care lucrează. Trebuie doar să ne spuneți ce vă doriți, iar noi ne vom ocupa de tot ce înseamnă organizarea unor cursuri la care să participe toată lumea cu drag.


Organizare petreceri corporate

Petreceri de Crăciun, Summer Party, petreceri onorifice etc. Indiferent ce tematică are petrecerea pe care vi-o doriți, nu trebuie să vă îngrijoreze organizarea ei. Noi ne vom ocupa de tot, voi veniți doar să petreceți timp de calitate, la o petrecere coporate perfectă.


Organizare Gala Awards

Avem grijă ca fiecare gala organizată să rămână în amintirea participanților. „Evenimentele seamană mai mult cu o producție live. Iar rolul meu este cel de producător. Trebuie să asigur condițiile propice pentru transmiterea mesajului. Rolul meu este să salvez costuri, rolul meu este să acord suport, rolul meu este să vin cu soluții ca aceasta productie live să fie premiată ca la Oscar.”


Carmen Padure - Event Manager HH Travel & Events


Anual, organizăm peste 100 de evenimente business, atât în țară, cât și în străinătate. Spre deosebire de alte agenții, expertiza noastră și în domeniul turismului le oferă clienților noștri posibilități unice pentru a organiza evenimente inedite, cu un raport calitate-preț excellent.

Vă punem la dispoziție toată logistica necesară și furnizăm management profesionist, de la schița de început a evenimentului, până la feedback-ul participanților.


Plănuiești un eveniment nou? 

Completeaza brief-ul, iar noi iti trimitem oferta completă, sau ne poti contacta direct  la numarul de telefon +40787552462 sau prin e-mail la corporate@hashastravel.ro.