Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paste 2022

Early Booking Paste Romania - Oferte Inscrieri timpurii Paste Romania cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin www.hashastravel.ro! Cele mai bune preturi si oferte speciale!

Citeste mai mult

Paste 2022

Pachetele si sejururile turistice pentru Sfintele Sarbatori de Pasti ofera cazare si servicii de masa in hoteluri, vile si pensiuni din statiuni si regiuni turistice binecunoscute, atat din Romania cat si din tari din Europa, America, Africa si chiar Asia. HH TRAVEL & EVENTS va propune destinatii turistice din Bucovina, Transilvania, Sibiu si imprejurimi, Valea Prahovei sau Maramures, prin ofertele speciale early booking (inscrieri timpurii) sau last minute, la preturi minime, intr-o gama variata de servicii si posibilitati de a petrece mini vacanta de Paste impreuna cu familia, prietenii sau, de ce nu, impreuna cu colegii. 

Daca nu sunteti inca hotarat unde ati vrea sa va petreceti Sarbatorile de Paste alegeti o regiune turistica, confruntati ofertele noastre pe acea regiune iar apoi puteti rezerva on-line sau telefonic vacanta binemeritata. Pentru cei care doresc o alta destinatie decat Romania, HH TRAVEL va ofera pachete si sejururi cu autocar, avion charter sau de linie in Europa, America sau Asia. Descoperiti cu HH Travel celebrele targuri de Paste din Viena, Praga si faceti o bucurie familiei si copiilor rezervand online sau telefonic unul din pachetele din oferta noastra turistica.

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice Paste din Romania puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Paste din Romania Ofertele turistice Early Booking Paste Romania 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Paste Romania pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii pentru Paste Romania este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Romania. Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Paste Romania au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Paste Romania scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking. In general in cazul ofertelor pentru Paste Romania cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Romania in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Paste Romania sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.Rezervarea vacantei pentru Paste Romania prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Romania si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Romania si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Paste Romania - Oferte Inscrieri timpurii Paste Romania cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin www.hashastravel.ro! Cele mai bune preturi si oferte speciale!

Sejur individual