Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX FOREST ECVESTRU


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea din cadrul complexului nostru turistic este construita pe amplasamentul unei vechi fabrici de cherestea si este rezultatil reamenajarii vechii cladiri de birouri a fabricii care dateaza de pe vremea Imperiului Austro-Ungar.
Ea are in componenta 3 corpuri de cladire C01, C04 si C11:
C01 5 camere cu pat matrimonial si o suita cu doua camere si avand fiecare paturi matrimoniale;
C04 - 4 camere cu 2 paturi matrimoniale si 2 cu cate doua paturi simple fiecare din cele cu paturi simple putand fi interconectata cu una cu paturi matrimoniale.
C11. 11 camere cu 8 paturi matrimoniale si 3 camere cu doua paturi simple doua dintre acestea putand fi interconectate cu camere si paturi matrimoniale.
Capacitatea de cazare in acest moment este de 44 de locuri ( fara paturi suplimentare).
Fiecare camera are in dotare baie proprie, minibar, televiziune prin cablu, uscator de par. Se ofera parcare proprie pentru fiecare client.
Pentru copii exista un loc de joaca special amenajat.
Cazarea la pensiunea se face cu rezervare sau in functie de locurile disponibile, check-in incepand cu ora 14. Camerele se elibereaza pana la ora 12.
Pe timpul verii exista o terasa exterioara dodata cu gratar, unde se poate servi masa.
Plata pentru serviciile oferite de pensiunea noastra poate fi facuta cu cash sau card pe toata durata sederii sau o singura data la final pentru toate serviciile oferite.
Pe toata durata sederii puteti beneficia de serviciile oferite de restaurantul nostru precum si de cele oferite de clubul sportiv.