Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 6 hoteluri

Sucevita, Romania

Pensiunea din cadrul complexului nostru turistic este construita pe amplasamentul unei vechi fabrici de cherestea si este rezultatil reamenajarii vechii cladiri de birouri a fabricii care dateaza de pe vremea Imperiului Austro-UngarEa are in componen . . .

Sucevita, Romania

Hotelul Plai de Dor este amplasat la egala distanta de manastirile Bucovinei la vest de comuna Sucevita 100 m de drumul national DN17A 12 km de Radauti 58 km de Suceava si 50 km de Cimpulung la o altitudine de 710 mHotelul Plai de Dor este amplasat l . . .

Sucevita, Romania

Popasul Turistic Bucovina va poate oferi variante diverse de cazare prin structura sa complexa pe care vi-o pune la dispozitie Astfel va poate oferi conditii moderne de cazare in hotelul sau de 4 rustic in cabana din barneimpodobita cu minunate trofe . . .

Sucevita, Romania

Hotelul Sofia este situat in mijlocul padurii de conifere si foioase la cateva sute de metri de una dintre celebrele manastiri ale Bucovinei - SucevitaDescriere camere telefon televizor minibar Atat camerele duble cat si apartamentele dispun de teras . . .