Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Semiramis se afla in partea de sud a statiunii Saturn, chiar pe promenada de pe litoral si la doar 50 de metri de plaja de nisip. Facilitati hotel: receptie non-stop, camera de bagaje, terasa, restaurant, bar, aer conditionat, loc de joaca pentru copii, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, scaun de masaj, magazin de suveniruri/cadouri, parcare gratuita (nepazita), parcare pentru persoanele cu dizabilitati, internet wireless, supraveghere video in incinta, instalatie detectare incendiu in hotel si restaurant, apa calda din sursa proprie. Hotelul Semiramis are in structura sa 298 de camere, dintre care 280 de camere cu balcon. Facilitati camere: balcon, scrumiera in balcon, baie cu dus, paturi twin care se pot uni, aparat aer conditionat individual, frigider (contra cost), mocheta, uscator de par, prosoape de baie, prosoape de plaja, consumabile, internet wireless.
Descriere camere:
balcon, scrumiera in balcon, baie cu dus, paturi twin care se pot uni, aparat aer conditionat individual, frigider (contra cost), mocheta, uscator de par, prosoape de baie, prosoape de plaja, consumabile, internet wireless.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, camera de bagaje, terasa, restaurant, bar, aer conditionat, loc de joaca pentru copii, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, scaun de masaj, magazin de suveniruri/cadouri, parcare gratuita (nepazita), parcare pentru persoanele cu dizabilitati, internet wireless, supraveghere video in incinta, instalatie detectare incendiu in hotel si restaurant, apa calda din sursa proprie. Hotelul Semiramis are in structura sa 298 de camere, dintre care 280 de camere cu balcon.
Locatie:
Hotelul Semiramis se afla in partea de sud a statiunii Saturn, chiar pe promenada de pe litoral si la doar 50 de metri de plaja de nisip.