Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Au fost gasite 17 hoteluri

Aida

Saturn, Romania
Vacanță în România

Turistii care achizitioneaza un sejur de minim 5 nopti au o intraregratuita la Aqua Park Balada USP La doar 20 m de plaja Profil Economic Recomandatpentru odihnaRelaxareSituare Situat la 20 mdistanta de plaja in centrul statiuniiInfo hotel Hotelul . . .

Hora

Saturn, Romania

 Profil Tratament  Situare Pozitionat incentrul statiunii hotelul se afla la 20 m distanta de plaja aproape de AquaPark Balada  Info hotel Dispune de incalzirecentrala baza de tratament interioara seif la receptie loc de joaca pentrucopii parcare paz . . .

Hotel Narcis - servicii restaurant hotel Cleopatra

Saturn, Romania

Hotelul Narcis ofera unitai de cazare cu acces WiFi gratuit in Saturn la doar caiva pai de plaja cu nisip Oaspeii beneficiaza de parcare privataToate camerele au TV Fiecare camera include baie privataReceptia hotelului este disponibila nonstopMamaia . . .

UNITATE TRATAMENT SATURN HORA/ BALADA

Saturn, Romania
Tratamente balneare

Cea mai sudica statiune a litoralului Marii Negre amenajata in imediata vecinatate a Municipiului Mangalia Saturnul dispune de o plaja renumita datorita nisipului fin cat si datorita efectelor benefice ale helioterapiei si talazoterapiei Izvoarele . . .

Cupidon

Saturn, Romania
Vacanță în România

 Profil Familii cu copii  Situare Hotelul Cupidon se afla incentrul statiunii Saturn la doar 50 de metri distata de plaja Situat paralelcu tarmul marii jumatate au vedere la statiune si cealalta jumatate vedere lamare Info hotel Hotelulrenovat comple . . .

Cleopatra

Saturn, Romania

Profil Dedicat familiilor cu copii SituareSituat in centrul statiunii  hoteluleste la 20 m distanta de plajaInfohotel Hotelul are in dotare piscina in aer liber Aqua Park Cleopatrasala de fitness bar sala de conferinte complet utilata centru de trata . . .

Saturn

Saturn, Romania
Vacanță în România

Balada

Saturn, Romania

 Profil TratamentOdihna Situare Hotelul se afla in centrulstatiunii la numai 20 m de plaja  Info hotel Facilitatile oferite sunturmatoarele baza de tratament proprie terasa de vara sala de fitness AquaPark parcare cu paza   Camere Cele 283 de camere . . .

Sirena

Saturn, Romania

Profil Tratament Situare Hotelul este pozitionat in centrul statiunii la 1 km de gara Mangalia si la 20 m de plaja In apropiere se afla Aqua Park Balada si Cleopatra Info hotel Hotelul renovat recent detine centru de tratament parcare pazita bar de z . . .

Tosca

Saturn, Romania
Vacanță în România

Turistii care achizitioneaza un sejur deminim 5 nopti au o intrare gratuita la Aqua Park Balada USP Situat pe plaja  Profil Economic  Situare Hotelul este situat in centrulstatiunii Saturn la 50 metri de plaja  Info hotel Hotelul are cinci etaje327 c . . .

Mures

Saturn, Romania
Vacanță în România

Turistii care achizitioneaza un sejur deminim 5 nopti au o intrare gratuita la Aqua Park BaladaUSP Se poate facetratament la baza Hora sau Balada Profil Economic Situare Pozitionat in centrulstatiunii la 1 km de gara Mangalia hotelul se afla la 50 m . . .

Prahova

Saturn, Romania
Vacanță în România

USP Langa Aqua Park CleopatraProfil EconomicSituare Situat in centrul statiunii la 1 km de gara Mangalia hotelul se afla la 20 m de plaja aproape de Aqua Park Balada si CleopatraInfo hotel Restaurant bar-de-zi terasa de vara parcareCamere Hotelul det . . .

Narcis

Saturn, Romania
Vacanță în România

 Hotelul Narcis 3 este situat in centru statiunii Saturn la doar 20 metri de plaja Hotelul este renovat in 2016 si detine un total de 654 locuri impartite in camere single si duble De asemenea hotelul mai detine un restaurant bar-de-zi terasa de vara . . .

Cerna

Saturn, Romania
Vacanță în România

 Profil RelaxareTratament  Situare Este situat foarte aproape de plaja  in extremitatea nordica a statiunii Inapropiere se afla Aqua Park Balada si Aqua Park Cleopatra  Info hotel Deoarece hotelul este dispusparalel cu tarmul marii jumatate din cam . . .

Siret

Saturn, Romania
Vacanță în România

SituareHotelul este situat in zona de nord a statiunii la aproximativ 100 de metri deplaja Info hotelHotelul  a fost renovat recent sireclasificat la 3 stele Dispune de 153 camere duble restaurant bar-de-ziteras loc de joaca pentru copii camera de ba . . .

Atena

Saturn, Romania
Vacanță în România

Website httphotelatenasaturnro Localizare Hotel Atena este situat in centru statiunii Saturn la 20 m fata de plaja 1 km fata de gara din Mangalia si 60 km fata de Aeroportul din Constanta . . .

Adria

Saturn, Romania

ProfilOdihna BussinesSituareHotelul este situat pe soseaua principala a statiunii Saturn la aproximativ 2 minute de palaja la 2 minute de Piscina Cleopatra iar peste strada Parc de distractii pentru copii si adultiCamere Hotelul se compune din- 21 d . . .