Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prahova


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Profil: Economic

Situare: Situat in centrul statiunii, la 1 km de gara Mangalia, hotelul se afla la 20 m de plaja, aproape de Aqua Park Balada si Cleopatra.
Info: Dispune de restaurant, bar de zi, terasa de vara si parcare. Hotelul nu are baza proprie de tratament, insa doritorii pot beneficia de centrele ,,Hora' si ,,Balada'.

Camere: Hotelul detine 153 de camere duble, dotate cu baie proprie si balcon.

Restaurant: Masa se poate servi la restaurantul hotelului. Micul dejun este meniu fix, iar celelalte mese se servesc in sistem ,,bon valoric'.
Servicii gratuite: informatii utile, trezire turisti la cerere, distributie a corespondentei, primire - transmitere mesaje
Servicii cu plata: parcare, inchiriere TV si minibar in limita disponibilului
Facilitati copii: Un copil intre 0 - 6,99 ani, insotit de 2 adulti platitori, beneficiaza de gratuitate la cazare in camera dubla, cu mic dejun inclus, fara pat suplimentar, iar al doilea copil beneficiaza de gratuitate la cazare si reducere de 50% la micul dejun. Copiii intre 7 - 11,99 ani achita 50% din contavaloarea unui loc de cazare, beneficiind de pat suplimentar. Copilul cu varsta cuprinsa intre 12 - 17,99 ani achita 70% din contravaloarea unui loc de cazare, cu acordare de pat suplimentar.

Animale de companie: Accesul nu este permis.

Atractii in zona: Aqua Park Cleopatra, Aqua Park Balada