Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Cupidon este localizat in centrul statiunii Saturn, fiind situat la doar 10 m de plaja Facilitati hotel:restaurant,bar, cameră de bagaje, recepţie deschisă nonstop, plaja amenajata de 9000 mp, loc de joaca pentru copii, piscina in aer liber (piscina adulti si o piscina copii), program artistic pentru adulti si copii, 2 lifturi, parcare proprie gratuita in limita locurilor disponibile. Facilitati camere: TV, baie cu dus, minibar, balcon, aer conditionat, geam termopan, pat matrimonial si canapea neextensibila cu lungimea de 150/70 cm (camera dubla cu balcon si camera dubla cu balcon si vedere partiala la mare) sau pat dublu(latime 180 cm) si fotoliu extensibil (camera dubla cu balcon si vedere la mare).Camera dubla dispune de canapea extensibila. Canapele pot fi folosite ca si pat pentru copii sau fotolii. Camerele Duble sunt situate la parter, au suprafata de 17mp, includ pat matrimonial si canapea exetensibila (dimensiune 190x140cm). Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii (max 18ani). Nu sunt disponibile paturi suplimentare. Camerele Duble cu balcon au suprafata de 19mp, sunt situate la etaj, dispun de balcon, includ pat matrimonial si canapea fixa (dimensiune 150x70 cm). Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii (max 12ani). Nu sunt disponibile paturi suplimentare. Camerele Duble cu balcon si vedere partiala la mare au suprafata de 19mp, sunt situate la etaj, au balcon cu vedere partiala la mare, includ pat matrimonial si canapea fixa (dimensiune 150x70 cm). Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii (max 12ani). Nu sunt disponibile paturi suplimentare. Camerele Duble cu balcon si vedere la mare au suprafata de 19mp, sunt situata la etajele superioare, au balcon cu vedere la mare, includ pat dublu (dimensiune 180cm) si un fotoliu extensibil (dimensiune 190x55cm) . Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii (max 18ani). Nu sunt disponibile paturi suplimentare.
Descriere camere:
Facilitati camere: TV, baie cu dus, minibar, balcon, aer conditionat, geam termopan, pat matrimonial si canapea neextensibila cu lungimea de 150/70 cm (camera dubla cu balcon si camera dubla cu balcon si vedere partiala la mare) sau pat dublu(latime 180 cm) si fotoliu extensibil (camera dubla cu balcon si vedere la mare).Camera dubla dispune de canapea extensibila. Canapele pot fi folosite ca si pat pentru copii sau fotolii.
Descriere facilitati:
restaurant (350 locuri), beach bar, camera de bagaje, lobby bar, seif la receptie, receptie deschisa nonstop, plaja amenajata de 9000 mp, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, loc de joaca pentru copii, piscina infinity si piscina copii, terasa (150 locuri), 2 lifturi, parcare proprie gratuita (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi. Hotelul dispune de 200 de camere duble.
Locatie:
Hotelul Cupidon este localizat in centrul statiunii Saturn, fiind situat la doar 10 m de plaja