Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Phoenicia BLUE VIEW (Belvedere )


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere Complexul pune la dispozitia oaspetilor o plaja privata, 4 piscine, 2 restaurante, 2 baruri si o cafenea si numeroase alte facilitati.

Hotelurile detin restaurante proprii, cu zona de bufet, zona de SHO W cooking, terasa si bar.

Descriere camere: instalatie individuala de climatizare, Televizor LCD, cablu TV, internet WI-FI, safe in camera, telefon, minibar, cana electrica, cani, pahare, lingurite, uscator de par, prosoape, cosmetice hoteliere, baie cu dus, pat bebe la cerere, housekeeping zilnic, la cerere, masa de calcat si fier de calcat, la cerere.
Hotelul Belvedere dispune de 219 camere si apartamente, insumand in total 455 locuri de cazare.
Hotelul Panoramic pune la dispozitia oaspetilor 214 camere, insumand un total de 439 locuri de cazare.

Camerele duble standard (18,3 -19,6 mp) au in dotare un pat matrimonial si o canapea extensibila sau fixa. Sunt situate la etajele 6-7 si au vedere la mare. Pot acomoda 2 adulti si 1 copil (0-11 ani) sau 3 adulti.
Camerele duble superioare (21,5-23 mp) sunt amenajate cu pat matrimonial si canapea extensibila sau fixa. Sunt situate la etajele 2,3,4 si au vedere la mare. Pot acomoda 2 adulti si 1 copil (0-11 ani) sau 3 adulti si un copil mai mic de 2 ani.
Camerele family (26-28 mp) sunt formate dintr-un spatiu deschis, si sunt amenajate cu pat matrimonial sau 2 paturi de o persoana si canapea extensibila sau fixa. Sunt situate la etajul 3 si au vedere la mare. Pot acomoda 2 adulti si 2 copii (0-11 ani) sau 3 adulti si un copil mai mic de 2 ani.
Apartamentele (47 mp) cuprinde doua spatii deschise - o zona de living si o zona pentru dormit, cu pat matrimonial de tip baldachin, canapea extensibila sau fixa, 2 bai cu dus si o terasa comuna cu sezlonguri ce ofera vedere spre mare. Sunt situate la etajul 5. Pot acomoda 2 adulti si 2 copii (0-11 ani) sau 3 adulti si un copil mai mic de 2 ani.
Apartamentele 2 dormitoare (47 mp) au doua zone pentru dormit, cu pat matrimonial de tip baldachin sau doua paturi, canapea extensibila sau fixa, 2 bai cu dus si o terasa comuna cu sezlonguri. Sunt situate la etajul 5 si au vedere spre mare. Pot acomoda 4 adulti si 4 copii (0-11 ani) sau 6 adulti..

Servicii incluse:
Parcare proprie supravegheata, internet WI-FI , business corner, presa (in receptie), prosoape de plaja (oferite la cazare, pe baza de tichet), sezlonguri si umbrele la plaja si piscine, sauna, locuri de joaca copii, animatie.

Servicii contra cost:
Minibar in camera, apeluri nationale/internationale, transfer la/de la gara/aeroport Constanta/Bucuresti, baruri (piscine si terase).

Servicii de masa:
CAZARE + DEMIPENSIUNE: include micul dejun si masa de pranz - se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
La masa principala sunt incluse bauturile racoritoare, bauturile alcoolice (bere draft, vin alb/rosu draft)CAZARE CU ALL INCLUSIVE LIGHT: mic dejun, pranz, cina; la mesele principale sunt incluse bauturile racoritoare, bauturile alcoolice (bere draft, vin alb/rosu draft, vodka, whiskey si aperitiv).
NU SUNT INCLUSE bauturile la beach bar, pool bar si intre mese!

Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.