Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 8 hoteluri

Olimp, Romania

Hotelul Majestic a fost renovat complet in anul 2002 cand vechiul Hotel Transilvania a fost preluat de Phoenicia Hotels Resorts Hotelul este o locatie colorata si vesela in care turistii se vor simti minunatLocalizareHotelul Majestic Olimp este situ . . .

Olimp, Romania

Profil Relaxare- SPA Familii cu copiiSituare Complexul este situat in centrul celei mai verzi si atragatoare statiuni de pe litoralul romanesc al Marii Negre Neptun-Olimp la doar 50 m de plajaInfo hotel Hotelul are un total de 242 camere dispuse pe . . .

Olimp, Romania

Hotel Pam Beach Olimp este amplasat pe faleza la 100 de metri de plaja si 10 minute de mers pe jos de centrul statiunii Facilitati hotel structurat pe 13 etaje 187 camere duble superioare 3 12 camere triple si 11 camere tip apartament piscina ext . . .

Olimp, Romania

Tinand seama de faptul ca check-out-ul se face la 1000 va informam ca pentru turistii care beneficiaza de pensiune completa s-au hotarat urmatoarele 1 Se intra cu cina2 Se iese cu pranz check-out-ul se face la 1000 turistii isi . . .

Olimp, Romania

Situat pe o fasie de pamant dintre mare si lacul Tatlageac la 500 m de plaja Facilitati hotel 3 vile care dispun de 40 camere duble deluxe dintre care 4 camere interconectate si 3 suite restaurant a la carte sin incinta hotelului restaurant cu spe . . .

Location It is situated on a strip of land between the sea and Tatlageac Lake at 500m from the beach Hotel facilities 3 villas which have 40 double deluxe rooms of which 4 interconnected rooms and 3 suites restaurant a la carte in the hotel fish res . . .

Hotelul este situat la aproximativ 50 m de plaja intre statiunile Neptun si Olimp in zona rezidentiala Facilitati hotel receptie non-stop restaurant bar terasa gradina aer conditionat lift sistem central de incalzire ziare cost suplimentar magazi . . .

Olimp

HOTELMAJESTIC 3 OLIMPEste situat in zona centrala a statiunii ladoua minute de plaja Datorita dispunerii perpendiculare pe linia tarmuluitoate camerele hotelului au vedere la mareHotelul Majestic a fost renovat complet in anul2002 cand vechiul Hotel . . .