Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lara Family Club


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Lara Family Club a fost deschis in anul 2013 si este localizat langa cele mai importante obiective turistice si locuri istorice din zona, la numai 15 minute de centrul orasului si aeroport.

Localizare
Statiunea Lara, la 330 m de plaja, 9 km de centrul orasului Antalya, 14 km de aeroport.
Facilitati hotel
Restaurante si baruri: Hotelul detine un restaurant principal pentru servirea meselor principale, 6 restaurante a la carte cu specific pescaresc, italian, turcesc, asiatic, barbeque, mexican, baruri, lobby bar, pool bar, palm bar, beach club.

Plaja si piscina: piscina principala, piscina pentru copii cu 4 tobogane, aquapark cu 4 tobogane.
Activitati si facilitati incluse: shuttle, sezlonguri umbrele si prosoape de plaja, centru fitness, baie turceasca, Jacuzzi, acces Wi-Fi in hotel si la plaja, birou de schimb valutar, biblioteca, discoteca pentru copii, club, muzica live, teren de tenis fara echipament, baschet, volei pe plaja, mini fotbal, parcare, programe de animatie, mini club si loc de joaca pentru copii, tobogane, piscina, masa si fier de calcat la cerere.
Activitati si facilitati contra cost: room service, sauna, masaj, coafor, tratamente spa, magazine, fotograf, autobuz catre centrul orasului, telefon si fax, spalatorie, doctor, babysitting, sporturi pe apa.

Dotari camere
Hotelul este format din 4 caldiri cu un total de 348 de camere. Camerele sunt dotate cu mini bar, TV LCD prin satelit, acces internet Wi-Fi si prin cablu, telefon cu linie directa, aer conditionat centralizat, seif, baie si uscator de par, papuci de baie, balcon.
Family suite: 116 camere cu suprafata de 70 m, decorate modern, formate din 2 dormitoare, un living cu minibar si televizor si o baie. Primul dormitor are doua paturi iar cel de-al doilea un pat dublu.
Superior room: 116 camere cu suprafata de 35 m, decorate modern, dotate un pat dublu, un pat single, balcon si baie.
Standard room: 116 camere cu suprafata de 30m, decorate modern si dotate cu un pat dublu sau doua paturi single, balcon si baie.

Concept masa: Ultra All Inclusive
bauturile locale - gratuite (24 h)
bauturile de import - contra cost