Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Facilitati


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 4 hoteluri

Lara Kundu, Turcia Vezi locatia pe harta
Turcia ALL INCLUSIVE

LocalizareHotelul Lara Family Club a fost deschis in anul 2013 si este localizat langa cele mai importante obiective turistice si locuri istorice din zona la numai 15 minute de centrul orasului si aeroport Distante 330 m de plaja 9 km de centrul oras . . .

Lara Kundu, Turcia Vezi locatia pe harta
Turcia ALL INCLUSIVE

Melas Lara Hotel este situat la 12 km de aeroportul din Antalya la 15 km de centrul orasului pe malul mariiPlajă nisip șezlonguri și umbrele gratuiteDistante Hotelul este situat pe plaja la numai 12 km de aeroport si 15 km de centrul orasuluiActivita . . .

Lara Kundu, Turcia Vezi locatia pe harta

Asteria Kremlin Palace fostul Hotel Wow Kremlin Palace este localizat in Kundu si se intinde pe o suprafata de 75000 m2 Hotelul a fost construit in anul 2003 si renovat in 2011Distante- 20 km de aeroport- 17 km de centrul orasului Antalya- 6 km de c . . .

Lara Kundu, Turcia Vezi locatia pe harta

Localizare Hotel Sherwood Suites Resort Lara Antalya deschidere 2019 cu o suprafata de 19000 mp este situat la 11 km de la aeroportul orasului Antalya la 13 km de centrul orasului la 700 m distanta de malul marii 75mp distanta de drumul spre plaja H . . .