Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tanzania

Tanzania este consacrata pentru plaja, excursii in Parcul National Serengeti pentru a vedea animale salbatice precum lei, elefanti sau leoparzi, dar si pentru cel mai inalt munte din Africa, Kilimanjaro. Zanzibar este recunoscut pentru activitatile nautice care pot fi practicate precum snorkelling sau scufundari, pentru plajele cu nisip, dar si pentru diversitatea de condimente care exista in zona. Pentru un sejur de relaxare pe insula sunt recomandate resorturile care sunt ideale atat pentru cupluri, cat si pentru familiile cu copi...

Citeste mai mult

Tanzania

Tanzania este consacrata pentru plaja, excursii in Parcul National Serengeti pentru a vedea animale salbatice precum lei, elefanti sau leoparzi, dar si pentru cel mai inalt munte din Africa, Kilimanjaro. Zanzibar este recunoscut pentru activitatile nautice care pot fi practicate precum snorkelling sau scufundari, pentru plajele cu nisip, dar si pentru diversitatea de condimente care exista in zona. Pentru un sejur de relaxare pe insula sunt recomandate resorturile care sunt ideale atat pentru cupluri, cat si pentru familiile cu copii. 


Pentru aceasta cautare nu mai sunt locuri disponibile. 

Va rugam sa schimbati data de plecare si sa incercati din nou!


Pentru asistenta ne puteti contacta la 0741.14.48.53 sau pe mail rezervari@hashastravel.ro