Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FiltrePrezentare Portugalia

Prezentare Portugalia

Portugalia se inscrie in randul tarilor cu un portofoliu variat de obiective turistice oferind turistilor posibilitatea de a merge la surf, de a face drumetii pe munte sau de a se plimba pe plajele cu nisip fin, dar si de a vizita centrele istorice ale oraselor. Insulele Madeira sau Azore pot fi o oportunitate de vacanta ideala pentru cei dornici de plaja sau de a explora locuri necunoscute. De asemenea, pentru o vacanta cu scop istoric, se poate vizita capitala Lisabona, orasul Porto, Aveiro sau regiunea Algarve Citeste mai mult

Prezentare Portugalia


Portugalia se inscrie in randul tarilor cu un portofoliu variat de obiective turistice oferind turistilor posibilitatea de a merge la surf, de a face drumetii pe munte sau de a se plimba pe plajele cu nisip fin, dar si de a vizita centrele istorice ale oraselor. Insulele Madeira sau Azore pot fi o oportunitate de vacanta ideala pentru cei dornici de plaja sau de a explora locuri necunoscute. De asemenea, pentru o vacanta cu scop istoric, se poate vizita capitala Lisabona, orasul Porto, Aveiro sau regiunea Algarve.

Au fost gasite 7 circuite

PORTUGALIA 2018, din Bucuresti

Itinerariu: Lisabona

Durata: 7 nopti

Insulele Azore si Madeira 2018 - Perlele oceanului Atlantic

Itinerariu: Insula Sao Miguel

Durata: 8 nopti

Lisabona 2018 - 1 Decembrie

Itinerariu: Lisabona

Durata: 3 nopti

Revelion 2019 - Portugalia

Itinerariu: Lisabona

Durata: 8 nopti