Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situare: Hotel de 4*, Andy Hotels se afla la 10 minute de mers pe jos din centrul orasului Predeal, pe drumul catre Cabana ,,Trei Brazi'. Inconjurat de frumusetea peisajului montan, hotelul este dotat cu cele mai moderne facilitati si servicii care vor transforma sejurul dumneavoastra intr-o vacanta placuta.

Camere: ,,Andy Hotels', Predeal, ofera turistilor pentru cazare: 27 Camere Duble si Twin, 3 Apartamente si 1 Apartament VIP. Toate camerele sunt decorate elegant, in nuante calde, si complet echipate. Apartamentul VIP, situat la etajul patru, impresioneaza prin vederea panoramica pe care o ofera turistilor.

Restaurant: Hotelul dispune de restaurant propriu (capacitate 60 locuri), situat la parter, si ofera preparate speciale din bucataria romaneasca si internationala, reprezentand optiunea cea mai confortabila pentru un pranz sau o cina delicioasa.

Facilitati: Centrul SPA ofera oaspetilor hotelului clipe de relaxare in jacuzzi (pentru 6 persoane), sauna, banda de alergare si bicicleta. Centrul beneficiaza si de banc de greutati, de spatiu pentru masaj
(masaj de relaxare, masaj de tonifiere, masaj facial, masaj capilar, impachetari), precum si de o terasa de bronzare outdoor.

Servicii gratuite: internet, parcare. spatiu de joaca pentru copii

Servicii cu plata: tenis de masa, biliard, ATV

Animale de companie: Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Facilitati copii: Un copil cu varsta intre 0 si 12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar.

Atractii in zona: trasee turistice montane in imprejurimi (Canionul ,,Sapte scari', Cascada ,,Tamina', Pestera de gheata, Cheile Rasnoavei), Manastirea ,,Sfantul Nicolae', Biserica ortodoxa ,,Sfintii Imparati Constantin si Elena', Capela romano-catolica ,,Timisul de Jos', Manastirea romano-catolica ,,Timisul de Jos', Monumentul Eroilor - Valea Rasnoavei, Monumentul ,,Mihail Saulescu', Monumentul Eroilor din gara Predeal

Locatie