Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sea Cliff Zanzibar (Mangapwani)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Zanzi Resort este situat pe malul Oceanului Indian, la 15 km de orașul istoric Stone Town și la 30 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Zanzibar.

Fiecare vilă și bungalou spațios oferă un mediu intim. Vilele pe malul oceanului au o terasă privată cu piscină, o grădină tropicală luxuriantă și un foișor acoperit cu plase de țânțari. Bungalourile sunt situate în zona grădinii cu acces la piscina principală. Un atașat de relații cu oaspeții este disponibil pentru a vă ajuta să planificați excursii de o zi și excursii.

Oaspeții pot alege să ia micul dejun, prânzul și cina în vila sau bungalou privat, în restaurant sau pe plajă. Oferim preparate din bucătăria locală pregătită pentru un palat internațional cu fructe de mare proaspete, însoțite de legume organice și condimente culese din propria noastră plantație ecologică.

Sunt oferite masaje lângă ocean, cu facilități de sporturi nautice disponibile la fața locului. Sunt disponibile biciclete gratuite, iar la biroul de turism pot fi organizate excursii.

Locatie