Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Riu Palace Zanzibar

de la
3620 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Riu Palace 5* - Zanzibar

Prezentare oficiala hotel:www.riu.com

Hotelul si-a deschis portile inaprilie 2013 si este construit in stil maur cu accente coloniale, avand mai multe bungalouri cu 1 etaj raspandite in gradina. Riu Palace Zanzibar a suferito renovare extinsa in vara anului 2019.


Cea mai apropiata plaja: 500metrii de plaja cu nisip.


Relaxare: are piscina exterioara amenajata cu sezlonguri si umbrele de soare, sala de fitness, terende tenis, un centru Spa cu servicii de masaj, baie cu aburi, jacuzzi,tratamente faciale/corporale, servicii de infrumusetare si ofera diverseprograme de divertisment cu muzica si spectacole live. De asemenea, hotelulofera si echipamentele necesare pentru snorkeling.

Servicii de masa: All inclusive

Localizare: Hotel RiuPalace se afla pe coasta de nord vest a Insulei Zanzibar, cea mai putinafectata de obisnuitele maree, pe plaja Nungwi, la 50 km de aeroport.


Facilitati hotel: ofrumoasa piscina infinity cu lungime de 50 m, piscina pentru copii, biliard,diverse jocuri de societate, tenis de masa, terenuri de tenis, centru fitness,kayak, windsurf si tururi cu ghid in mini gradina botanica a resortului sunt doar o parte din facilitatile care stau la dispozitia turistilor.


Facilitati camere: camereleacestui hotel din Zanzibar se remarca prin design si spatiu. In toate acestea, existaaer conditionat, TV prin satelit, minibar si balcon sau terasa, impreuna cumulte alte facilitati. In plus, hotelul are vile cu piscine private pentru ce icare doresc un sejur in lux total.

Hotelul are urmatoarele tipuri decamere:
Superior Ocean View: acestecamere de 60 m au un pat dublu, o canapea extensibila in zona de lounge, undressing, TV prin satelit, WiFi, aer conditionat, seif, minibar, fierbator sibalcon sau terasa.


Villa: aceste camere de125 m au un pat king-size (200x200 cm), o canapea in living, un dressing, TVprin satelit, WiFi, aer conditionat, seif, minibar si fierbator. In plus, pe terasaveti gasi o piscina privata si sezlonguri unde va puteti relaxa.


Junior Suite: acestecamere de 45 m au un pat queen-size (180x200 cm), o canapea in zona de lounge,TV prin satelit, aer conditionat, fierbator electric, seif si balcon sau terasa.
Suite: aceste camere de 51m sunt dotate cu cele mai bune facilitati. In suitele de la Hotelul Riu PalaceZanzibar, aveti un pat queen-size (200x200 cm), o canapea sau o canapea extensibila in zona de lounge, TV prin satelit, fierbator electric, aerconditionat si balcon sau terasa.


Junior Suite courtyard view: aceste suite junior de 34 m au tot ce este nevoie pentru a face sederea oexperienta unica. Aceste camere de la Hotelul Riu Palace Zanzibar au un patking-size (180x200 cm), o canapea in zona de lounge, TV prin satelit, aer conditionat, fierbator electric, seif si balcon sau terasa.


Suite jacuzzi: pentru un sejur cu relaxare maxima, suitele cu hidromasaj de la Hotelul Riu PalaceZanzibar sunt perfecte. In aceste camere de 90 m exista un pat queen-size(200x200 cm), o canapea extensibila in zona de lounge, TV prin satelit, aerconditionat, fierbator electric, seif si sezlonguri si umbrele pe terasa privata.


Beach Villa: in aceste camere de 90 m, este un pat king-size (200x200 cm), o canapea extensibila inzona de lounge, o cada cu hidromasaj, TV prin satelit, aer conditionat, un ceainic, un seif si o piscina privata cu lounge scaune pe terasa.




Locatie