Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marijani Beach Resort & Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat în Watamu, la 100 de metri de plaja Watamu Bay, Marijani Holiday Resort oferă cazare cu o piscină în aer liber, parcare privată gratuită, un centru de fitness și o grădină. Oferind room service, această proprietate întâmpină și oaspeții cu un restaurant și o terasă. Unitatea de cazare oferă o recepție deschisă nonstop, transferuri de la/la aeroport, un lounge comun și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

La complex, fiecare cameră este dotată cu dulap, patio cu vedere la grădină, baie privată, TV cu ecran plat, lenjerie de pat și prosoape. Anumite camere au bucătărie cu cuptor, cuptor cu microunde și plită. Toate unitățile vor pune la dispoziție oaspeților un frigider.

Micul dejun zilnic oferă opțiuni continentale, vegetariene sau vegane.

Marijani Holiday Resort oferă un grătar.

Punctele de interes populare din apropierea unității includ plaja Mapango, plaja Papa Remo și Ferma de șerpi Bio-Ken. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Malindi, situat la 20 km de Marijani Holiday Resort.

Facilitati

Centru Spa & Wellness
Parcare
Restaurant
Room Service
Bar
Seif
Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Fitness
Sala de conferinta
Schimb valutar
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători