Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Karaafu Beach Resort (Pingwe)

de la
2871 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Karafuu Beach Resort & Spa este situat pe o plajă cu nisip, mărginită de palmieri. Are 2 piscine, terenuri de tenis, centru spa, centru de fitness și un restaurant plutitor. Este disponibil și un centru de scufundări.

Camerele și suitele sunt spațioase, oferind un decor în stilul tipic din Zanzibar, aer condiţionat și balcon. Sunt prevăzute cu minibar și cutie de valori. Fiecare baie proprie este dotată uscător de păr și duș.

Oaspeții se pot relaxa la centrul spa SAMAWATI, pe plajă sau la una dintre piscine. Aveți, de asemenea, la dispoziție o sală de jocuri, care oferă biliard, tenis de masă, jocuri de masă, darts și cărți de joc.

Sunt disponibile 3 restaurante care servesc o varietate de meniuri à la carte sau tip bufet. Restaurantul plutitor este situat la 200 m în largul Oceanului Indian, în dreptul plajei Kae. Complexul poate organiza tururi şi excursii.

Karafuu se află la numai 2 minute de mers cu mașina de satul Pingwe și la 5 minute de plaja Kae. Stone Town, oraşul vechi din Zanzibar, și Aeroportul Internațional Zanzibar sunt situate la 65 km de complex.

Facilitati

Piscină
Centru Spa & Wellness
Acces Imediat la PLAJA
Restaurant
Teren de tenis
Servicii de transfer la/de la aeroport