Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE:
Diamonds Mapenzi Beach este un resort situate in Zanzibar, la doar 50 km de coasta de Est a Tanzaniei. Loc intim si elegant, prielnic pentru relaxare, hotelul ofera servicii all-inclusive turistilor sai. Cu apusuri de soare, care se scalda printre apele cristaline si vegetatia luxurianta, locatia este perfecta pentru noi experinte in inima naturii.

FACILITATI:
Complexul detine o serie de restaurante tematice de tip buffet. Exista atat o bucatarie traditionala, cat si una internationala. Alaturi de African Corner sunt statiile de paste si pizza. Bucataria bine organizata prezinta un Soup Corner, un restaurant pentru preparate la gratar - Ocean Reef Beach Grill, dar si un restaurant cu peste si fructi de mare. La desert se poate servi inghetata naturala, facuta din ingredient proaspat culese. Pentru aceia care prefera servirea ,, a la carte se organizeaza seri speciale in cadrul Restaurantului Suli Suli. Restaurantul are vedere la plaja. La terasa barului se pot servi pe tot timpul zilei bauturi alcoolice si non-alcoolice. Acestea sunt servite si la piscina hotelului.

TIP CAMERE:
Hotelul are 87 de camera. Dintre acestea sunt 19 camere de tip Swahili, 38 sunt Superior Room, iar 30 sunt Beach Villa. Acestea din urma au si WIFI in camera. Fiecare camera are pat de tip ,, King-size cu plasa de tantari, aer conditionat, seif, minibar, telefon si aparat de ceai. Baia este spatioasa si are dus. In baie exista si uscator de par. Camerele de tip Beach Villa au 2 dusuri. Camerele au veranda cu privier la ocean, de unde poti avea parte de dupa-amiezi relaxante.

ACTIVITATI:
In cadrul complexului se organizeaza activitati sportive precum: pescuit, volei pe plaja, tenis de masa. La cerere, pentru iubitorii de adrenalina se realizeaza excursii de scufundari, snorkelling, windsurfing, canoe, ori aqua-fitness. Sala de jocuri a hotelului detine echipamente de darts si echipamente pentru tenis. In cadrul resortului este si o sala de sport pentru iubitorii de fitness. Animatorii realizeaza activitati zilnice de divertisment pentru copii. In zona de SPA a hotelului se pot face, contra cost, anumite tratamente de infrumusetare dupa retete traditional africane. Turistii ajunsi in zona pot vizita Stone Town, piata de condiment, Prison Island si pot realiza tururi pentru a vedea delfinii. Pentru iubitorii de natura Sanctuarul testoaselor si rezervatia naturala Jozani Forest sunt de neratat. Cand vine vorba de muzica, o istorie importanta a muzicii a fost scrisa chiar in acest loc. Aici se afla Casa memoriala a lui Freddie Mercury. Aceasta poate fi vizitata saptamanal. Din dorinta de a pastra masurile de siguranta sanitara, in statiune se accepta plata cu cardul.

Locatie