Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Diamonds Mapenzi Beach (Pwani)

de la
4134 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.04.2024 - 12.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Diamonds Mapenzi Beach 4* este situat in apropiere de plaja cu nisip, in Zanzibar. Aeroportul International Zanzibar se afla la o distanta de aproximativ 50km de hotel.

Zanzibar este o destinatie ce imbina influentele indiene si arabe, oferind insulei un mix cultural unic, cu peisajele oferite de recifele de corali si apele cristaline ale Oceanului Indian, transformand vacanta intr-o experienta memorabila.Hotelul dispune de un total de 87 spatii de cazare amenajate modern pentru o vacanta relaxanta. De asemenea, hotelul va ofera o gama larga de servicii si facilitati ce transforma simpla cazare intr-o frumoasa experienta.

Zona de restaurante si baruri a hotelului include localuri ce va ofera o gama larga de preparate traditionale zonei, precum si mancaruri din bucataria internationala.Centrul Spa din incinta hotelului este o oaza ce va calmeaza corpul si simturile, si va ofera o experienta unica prin numeroasele tratamente (masaj, tratamente faciale si corporale) ce au la baza ingrediente naturale ca: flori, sare, condimente, miere si zahar nerafinat.

Zona de entertainment si sport include o piscina exterioara amenajata cu sezlonguri si umbrele de soare, aerobic in apa, stretching, volei pe plaja, fotbal pe plaja, tenis de masa, darts, tenis de camp, discoteca, program de divertisment.Pe langa cele mentionate anterior, oaspetii hotelului au la dispozitie o receptie deschisa 24 ore, internet WiFi in locurile publice, spalatorie&calcatorie (contra cost).Copiii au la dispozitie leagane si scaune inalte la restaurant.

Daca doriti o vacanta activa, destinatia va ofera posibilitatea practicarii a numeroase sporturi nautice, printre care snorkeling, caiac, windsurfing, schi nautic si sailing; scufundarile sunt punctul forte al Zanzibarului – aici existand numerose specii de pesti exotici, delfini si corali. De asemenea, puteti opta pentru excursii, safari si multe alte activitati de explorare a destinatiei.