Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

XPERIENCE SEA BREEZE

de la
1087 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Excelent, 4.5, TripAdvisor.com Hotel de 5 stele, situat pe plaja privata, pe malul marii,cu vedere directa la insula Tiran, la 3 km de aeroport, la 10 km de centrul Naama Bay, la 17 km de Orasul Vechi in golful Sharks Bay. Xperience este un brand nou dinamic al Ospitalitatii egiptene, deschis in ianuarie 2011, oferind la standarde internationale o gama de servicii regionale-personalizate. Drinks& Food :
Se poate lua masa pe acoperis la restaurantul l'Oriental, savura cocktailuri la Barul Zen, lua cina la Tiran - un restaurant cu vedere la insula Tiran. Exista de asemenea, 3 baruri amplasate langa piscina si un bar pe plaja.

Sport & Divertisment:
Facilitatile de la Xperience Sea Breeze Resort ce garanteaza un sejur reusit sunt: 9 piscine, 3 incazite in timpul iernii, 2 jacuzzi, plaja privata, club de sanatate (sauna, abur, baie turcească si jacuzzi), centrul de sporturi nautice. Snorkelling si scufundari sunt posibile in portul de agrement situat la 40 de metri.

Localizare:
Situat pe plaja privata, pe malul marii, cu vedere directa la insula Tiran, la 3 km de aeroport, la 10 km de centrul Naama Bay, si la 17 km de Orasul Vechi in golful Sharks Bay.