Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Turquoise Beach Hotel

   Sharm El Sheikh, Egipt

de la
699 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.05.2024 - 15.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-Napoca
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat în golful El Sharm Maya, cel mai popular pentru locurile sale de scufundări, Hotelul Turquoise Beach este situat pe malul Mării Roșii. Oferă o plajă privată curată, o piscină interioară și în aer liber cu o terasă cu șezlonguri.

Toate camerele și apartamentele au vedere la grădină, la mare sau la piscină. Fiecare unitate de cazare este dotată cu TV prin satelit, dulap și telefon. Apartamentul include un living cu canapea. Unele camere au balcon sau patio.

Restaurantul principal al hotelului servește trei mese zilnic, adică micul dejun, prânzul și cina. Zilnic este servit un mic dejun tip bufet, iar seara sunt servite specialități à la carte. Room service este 24 de ore.

Oaspeții care doresc să ia lecții de scufundări pot opta pentru serviciile profesionale oferite de centrul de scufundări de la hotel. Sporturile nautice disponibile la proprietate includ snorkeling și windsurfing. La cerere, pot fi aranjate tratamente de masaj de relaxare.

Piața Veche din Sharm El Sheikh se află la 500 de metri de mers pe jos de Hotelul Turquoise Beach. Aeroportul Sharm El Sheikh este la 20 de minute de mers cu mașina.