Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Parotel Aqua Park

   Sharm El Sheikh, Egipt

de la
703 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.04.2024 - 29.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:peninsulei Sinai, în zona protejată a golfului Nabq, stațiunea Parrotel Aquapark, cunoscută anterior ca Park Inn By Radisson Blu, este situată lângă Riviera Mării Roșii și oferă 220 de metri de plajă privată cu vedere la insula Tiran, cunoscută pentru locurile sale de scufundări și snorkeling.

Despre PARROTEL AQUA PARK - Ex Park Inn By Radisson, Nabq Bay – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite

Locație: La vârful sudic al peninsulei Sinai, în zona protejată a golfului Nabq, stațiunea Parrotel Aquapark, cunoscută anterior ca Park Inn By Radisson Blu, este situată lângă Riviera Mării Roșii și oferă 220 de metri de plajă privată cu vedere la insula Tiran, cunoscută pentru locurile sale de scufundări și snorkeling. În plus, hotelul oferă acces la parcurile naționale, la viața orașului și la Golful Na’ama pentru mese și cumpărături. Aeroportul Internațional Sharm El Shiekh (SSH) se află la doar 10 minute de mers cu mașina.

Facilitățile hotelului: centru de fitness, SPA, tratamente de înfrumusețare, jacuzzi, 2 piscine în aer liber (1 încălzită în timpul iernii), Aqua Park (care are 7 piscine, 25 de tobogane, o piscină cu valuri și zone destinate copiilor). Activități: Darts, Centru de scufundări, Excursii, inclusiv safari în deșert, excursii turistice și plimbări cu cămile, centru de fitness, club de sănătate care oferă tratamente de înfrumusețare și masaj, jacuzzi, jocuri de biliard, saune și camere de aburi, piscine, tenis de masă. Caracteristici speciale pentru familie: piscină pentru copii, club pentru copii, zonă de joacă.

bFiecare dintre cele 401 de camere și apartamente include facilități moderne, precum climatizare individuală, mini-bar, televiziune prin satelit, seif în cameră, Wi-Fi gratuit. - Cameră standard: 33 mp - 46 mp - Cameră superioară: 33 mp - 46 mp - Cameră de familie: 68 mp - 75 mp. Sunt ideale pentru grupuri mai mari de călătorii și au 2 băi și un living spațios. Livingul include canapele extensibile care adaugă spațiu de dormit pentru 2 copii suplimentari. - Suită Junior: 68mp- 87mp. Suitele Junior au un living spațios și o zonă de luat masa. Oaspeții se pot relaxa în jacuzzi-ul privat. Hotelul înțelege că accesibilitatea este importantă pentru oaspeți.

Acest hotel are camere accesibile și facilități care pot include: Duș cu acces în camere de familie, Telefon text (TTY / TDD / TT) în cameră, Hol accesibil pentru scaune cu rotile, Intrare publică accesibilă scaunului cu rotile, Toalete publice accesibile scaunului cu rotile, Scaune cu rotile disponibile (la cerere).

Masă: Oaspeții se pot răsfăța cu o varietate de mese aromate și băuturi răcoritoare de la cele 3 restaurante și 5 saloane.