Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CATARACT LAYALINA RESORT

de la
629 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.04.2024 - 26.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat în golful Naama, în inima orașului Sharm El Sheikh, Cataract Layalina Naama Bay oferă o piscină și o plajă privată cu nisip. Oaspeții se pot bucura de restaurantul proprietății și de WiFi gratuit în zona holului.

Cataract Layalina Naama Bay este o stațiune mică și confortabilă, cu 98 de camere. Toate camerele includ TV cu canale prin satelit, telefon, răcire split și minibar. . Fiecare cameră este dotată cu o baie privată cu duș, WC și uscător de păr.

La proprietate există o recepție deschisă nonstop, un serviciu de concierge și un magazin de cadouri. Oaspeții de la Cataract Layalina Naama Bay pot folosi plaja cu nisip a Hotelului Cataract Layalina. Puteți juca darts la acest hotel, iar zona este populară pentru snorkeling.

Parcul Național Ras Mohammed se află la 16 km de Cataract Layalina Naama Bay, iar circuitul Ghibli Raceway este la 2,4 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sharm el-Sheikh, situat la 10 km de proprietate.