Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BARCELO TIRAN SHARM

de la
1234 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.05.2024 - 15.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-Napoca
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat in partea de nord a zonei Sharm el Sheikh, in statiunea Nabq Bay, pe plaja., la circa 12 km fata de aeroportul international. Camere spatioase, plaja privata ce se intinde pe 800 m, centru SPA, restaurante tematice, club pentru copii si piscine spatioase, sunt doar cateva dintre facilitatile pe care turistii le gasesc in cadrul acestui resort.

Site web
http://www.barcelo.com/BarceloHotels/en_GB/hotels/Egypt/Sharm/hotel-barcelo-tiran-sharm/general-description.aspx

Spa & Welness
Centrul SPA cuprinde baie turceasca, sauna cu aromaterapie, hidromasaj, salon de infrumusetare.

Localizare:
Hotelul este situat in Sharm el Sheikh, in zona Nabq Bay, pe plaja, oferind o priveliste minunata asupra golfului Aqaba. Aeroportul international se afla la aproximativ 12 km.

Drinks & Food:
Hotelul ofera trei restaurante tematice a la carte (italian, japonez, arabo-asiatic), un restaurant cu servire buffet, un bar la piscina si la plaja, un lobby bar.

Sport si Divertisment
Spectacole de divertisment pentru toate varstele, acces internet WIFI, zona cu magazine, 5 piscine exterioare, teren de tenis, volei pe plaja, centru Scuba Diving – sunt doar cateva dintre facilitatile puse la dispozitia turistilor.