Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMPHORAS AQUA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Amphoras Aqua 3* este localizat pe stanca Om El-Seid, fiind una dintre cele mai frumoase zone din Sharm El-Sheikh. Inconjurat de palmieri, privelisti bogate si scene pitoresti a muntilor si a marii Rosii. Aeroportul Sharm El Sheikh (SSH) este la aproximativ 20 de km.
Facilitati:
-Piscine: cea principala are 1100 m2 si detine apa calda/rece, jacuzzi, piscina cu tobogane pentru copii, zona bronzare si bar in piscina. A doua are 200 m2.
-Plaja privata la 600m distanta de resort.
-Mini club,evenimete pentru copii 4-12 ani
-Activitati sportive: volei, biliard, tenis de masa, sala de fitness
-Divertisment:evenimete pentru adulti, magazin de suveniruri, coafor(contra-cost)
-Wellness&spa: masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare
Alte facilitati: parcare, rent a car(contra-cost), wifi gratis la receptie, ,serviciu de spalatorie(contra cost) si receptie 24h.

Restaurant:
-Restaurante: Amphroas Aqua-restaurant principal si Alexandrina. Amandoua dispun de mancaruri traditionale cat si internationale.
-PoolBar

Tipuri de camere:
Toate cele 250 de camere au design Islamic in ton neutru,pamantesc, si pun la dispozitie si camera pentru persoanele cu dizabilitati. Acestea sunt echipate cu seif, LCD TV, Mini-bar, aer conditionat,balcon, cada sau dus, uscator de par si de prosoape.
Standard Garden View(35m2), aceasta camera are balcon cu vedere spre gradina si capacitatea maxima este de 3 adulti si un copil, cu un singur pat suplimentar.
Standard Pool View(35m2), aceasta camera are balcon cu vedere spre piscina si capacitatea maxima este de 3 adulti si un copil, cu un singur pat suplimentar.
Standard Sea View(35m2), aceasta camera are balcon cu vedere spre mare si capacitatea maxima este de 3 adulti si un copil,cu un singur pat suplimentar.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.