Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NARKISSOS

   Kamari Monolithos, Grecia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte bine 8.5 Booking.com

Hotelul Narkissos este situat la doar 70 de metri de plaja cu nisip negru din localitatea Kamari de pe Insula Santorini. Proprietatea pune la dispoziție camere dotate cu aer condiționat și acces WiFi gratuit. Hotelul are un restaurant și oferă mic dejun tip bufet și un colț de internet.

Camerele decorate tradițional au pardoseală cu gresie și sunt scăldate în lumină naturală. Toate camerele sunt dotate cu TV prin satelit, frigider, cutie de valori și baie privată, prevăzut cu duş şi uscător de păr. La cerere sunt disponibile pătuţuri de copii.

Barul hotelului serveşte băuturi şi cafea până seara târziu. Oaspeţii se pot destinde sub pergola de pe terasă sau în lounge-ul cu TV.

Chiar lângă proprietate puteţi găsi un supermarket şi o brutărie. Autobuzul local opreşte la numai 50 de metri de proprietate. După o plimbare de doar 3 minute, oaspeții Hotelului Narkissos pot ajunge la barurile, restaurantele şi magazinele de pe plajă. Hotelul se află la 4 km de aeroportul insulei, la 9 km de port și la 10 km de Fira, principalul oraș de pe insulă.

Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!