Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Antoperla Luxury Hotel & Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat la doar 100 de metri de plaja cu nisip din Perissa, Antoperla Luxury Hotel & Spa, de 5 stele, are o piscină sezonieră în aer liber, un restaurant mediteranean și un bar lângă piscină. Copiii sub 6 ani nu sunt acceptati.

Localizare

Situat la doar 100 de metri de plaja cu nisip din Perissa, Antoperla Luxury Hotel & Spa, de 5 stele, are o piscină sezonieră în aer liber, un restaurant mediteranean și un bar lângă piscină. 

Orașul plin de viață Fira este la 11 km de hotel, iar pitoreasca localitate Oia se află la 22 km. Aeroportul Santorini (Thira) se află la 20 km de Antoperla Luxury Hotel & Spa.

 

Facilitati hotel

Oaspeții se pot relaxa la centrul spa al hotelului, prevăzut cu saună, hamam și cadă cu hidromasaj. De asemenea, se oferă o varietate de tratamente de wellness.

Restaurantul à la carte servește mâncăruri mediteraneene și grecești pentru prânz și cină, iar barul oferă cocktailuri exotice și băuturi răcoritoare.

Personalul vorbitor de limba greacă și engleză poate oferi sfaturi practice despre zonă. Oaspeții beneficiază de parcare gratuită.

Facilitati camere

Camerele și suitele de la Hotelul Antoperla sunt decorate minimalist cu paturi încorporate și pereți albi, combinând elementele tradiționale cu confortul modern. Fiecare unitate are TV cu ecran plat de 32 inch cu canale prin satelit, frigider, seif electronic și WiFi gratuit. Băile sunt prevăzute cu dușuri încorporate, halate de baie, papuci și articole de toaletă gratuite. Majoritatea unităților de cazare oferă deschidere spre o terasă cu o cadă cu hidromasaj în aer liber sau o piscină de relaxare.