Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALKISTIS

   Agios Stefanos, Grecia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Alikistis este amplasat pe coasta vestica a insulei grecesti Mykonos, pe plaja Tourlos, in statiunea Agios Stefanos. Situat pe malul marii, cu vedere la golful pitoresc din Agios Stefanos si portul din Mykonos, Alkistis ofera unitati de cazare în stil traditional, cu parcare privata gratuita şi mic dejun tip bufet. Distanta fata de Portul Vechi este de 2.5km, fata de Portul Nou din Tourlos 500m si 5km fata de aeroportul din Mykonos.Web page:
http://www.alkistismykonos.gr/

Drinks & Food:
Hotelul dispune de un restaurant a la carte cu specific italienesc, si un bar unde turistii pot savura o gama variata de bauturi si cocktailuri.

Sport si Divertisment:
In apropierea hotelului turistii pot desfasura diverse activitati sportive precum: snorkeling, scuba diving, water skiing.

Localizare:
Alkistis este un hotel de 3 stele din Aghios Stefanos si se afla la 100 m distanta de plaja, la 2.5 km de Chora si la 5 km distanta de aeroportul Mykonos Island National Airport.