Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
4010 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.11.2024 - 02.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul The Barefoot Eco 4* este situat pe malul oceanului, in insula Hanimaadhoo. Aeroportul Hanimaadhoo se afla la o distanta de aproximativ 4km de hotel iar Aeroportul din Mahe se afla la 45 minute de zbor.
Insula Hanimaadhoo este una dintre cele mai frumoase insule din Maldive, cu plaje lungi si lagune turcoaz.

Facilitati hotel:
The Barefoot Eco 4* este inconjurat de o padure aproape intacta, cu vegetatie luxurianta, pastrand autenticitatea si naturaletea de alta data.
Hotelul este o structura turistica ecologica, ce respecta principiile de ecoturism cu privire la sustenabilitate si conservare, cu implicare din partea comunitatii locale.
Restaurantul hotelului va ofera o gama variata de preparate realizate din cele mai bune si proaspete ingrediente si fructe de mare, cu scopul de a oferi o experienta culinara de neuitat; restaurantul se aprovizioneaza de la furnizorii locali. Cele 2 baruri din incinta hotelului va ofera bauturi racoritoare, sucuri proaspete si bauturi alcoolice.
Centrul Spa imbina tratamentele cu meditatia pentru o bunastare totala a corpului si a mintii. Astfel, aveti la dispozitie sedinte de masaj (clasic si ayurvedic), tratamente de infrumusetare, si multe alte servicii de relaxare.
Hotelul dispune de un centru de scufundari ce ofera, contra cost, servicii complete, potrivite atat pentru adulti, cat si pentru copii. De asemenea, puteti opta pentru o plimbare cu caiacul, jet ski-ul (contra cost) sau windsurfing (contra cost).
Zona de entertainment si sport include un centru fitness echipat cu tot ce aveti nevoie pentru o gama completa de exercitii fizice, yoga, piscina exterioara amenajata cu sezlonguri si umbrele de soare, servicii de inchirieri biciclete, jocuri de masa.
Copiii au la dispozitie scaune inalte la restaurant si baby-cot in camera, la cerere.
In interiorul hotelului exista un boutique bine aprovizionat, in care gasiti imbracaminte, suveniruri si produse de ingrijire personala; daca doriti sa va croiti haine, un croitor va sta la dispozitie.
Pe langa serviciile si facilitatile mentionate, hotelul ofera oaspetilor sai o receptie deschisa 24 de ore, birou de turism, sala de conferinte, internet WiFi in tot hotelul, biblioteca, spalatorie&calcatorie si accepta platile cu carduri American Express, Visa, MasterCard.
Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.

Camere:
Proprietatea are un total de 52 spatii de cazare, amenajate cu facilitatile necesare pentru o vacanta frumoasa. Spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, ventilator in tavan, facilitati pentru ceai/cafea, minibar, seif, telefon, internet WiFi gratuit, baie si uscator de par.

Servicii incluse
Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Male - Bucuresti
Servicii de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
Asigurarea complexa de calatorie
Serviciu telefonic de urgente 24/7

Servicii suplimentare
Early check-in, late check-out

Facilitati

Piscină
Centru Spa & Wellness
Wi-Fi

Locatie