Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Summer Island Maldive


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Summer Island Maldives este situat pe Atolul Malé de Nord și pune la dispoziție o zonă de plajă privată și un restaurant. Proprietatea are atât o piscină infinită, cât și un centru de fitness cu program nonstop. Oaspeții pot beneficia de vedere la mare. Se oferă acces gratuit la conexiunea WiFi.

Camerele complexului au zonă de relaxare, TV LED cu ecran plat și canale prin cablu și baie privată cu articole de toaletă gratuite și cadă sau duș. Toate camerele includ un fierbător și un birou. Se poate admira răsăritul/apusul de pe balconul/terasa mare a camerei.

Summer Island pune la dispoziție un centru spa cu servicii complete, o bibliotecă și un restaurant cu bar, amplasat deasupra apei. Centrul de scufundări al complexului oferă facilități de sporturi nautice precum și excursii zilnice/săptămânale ca, de exemplu, excursii de pescuit la apusul soarelui, croazieră la apus cu vizitarea mai multor insule, picnic pe bancul de nisip și grătare pe plajă pentru grupuri.

Oaspeții de la Summer Island Maldives au la dispoziție un mic dejun tip bufet. Personalul de la recepția cu program nonstop vorbește limbile germană și engleză. Oaspeții pot desfășura activități de interior și în aer liber, precum biliard, fotbal de masă, tenis de masă, badminton, fotbal și volei.

Proprietatea este situată la 35 km de Aeroportul Internațional din Malé.

Locatie