Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUN ISLAND RESORT

de la
5352 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.11.2024 - 02.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Sun Island Resort & Spa este un hotel de 4 stele situat in Nalaguraidhoo, la o distanta de 30 de minute de mers cu avionul fata de aeroportul Ibrahim Nasir si la 60 de minute fata de India si Sri Lanka. Fie ca exploreaza spectaculoasa insula, invata cate ceva despre cultura unica locala sau se relaxeaza pe plaja cu nisip alb, hotelul Sun Island Resort & Spa le promite turistilor o experienta extraordinara in Maldive si amintiri de neuitat. Site web:
http://www.villahotels.com/villa_public/Resorts/Sun-Island-Resort-Spa

Spa & Wellness:
Araamu Spa, un sanctuar de liniste in Sun Island Resort & Spa, ii va relaxa pe turisti si le va trezi simturile. Acestia se pot bucura de aromaterapie, jacuzzi, sauna, baie cu aburi, reflexologie, tratamente faciale si corporale, manichiura si pedichiura.

Drinks & Food:
Sun Island Resort & Spa ii asteapta pe turisti cu arome bogate si cu o bucatarie inovatoare. Fiecare dintre restaurante ofera o perspectiva diferita a bucatariei din Maldive, turistii putand alege de la fructe de mare proaspete, preparate cu specific italienesc pana la preparate exotice thailandeze sau cu influente orientale. Diversele cocktailuri precum si ale bauturi alcoolice si nealcoolice pot fi savurate la oricare dintre cele 5 baruri.

Sport si divertisment:
Turistii care aleg sa se cazeze in hotel nu se vor plictisi nicio clipa, in cadrul acestuia organizandu-se multe activitati ce combina distractia si relaxarea. Sun Island Resort & Spa dispune de piscina pentru adulti, centru de scufundari, centru de fitness, centru de sporturi nautice (parasailing, windsurfing, jet ski, snorkeling, canoe, plimbari cu banana). Turistii mai pot juca darts, biliard/snooker, ping-pong, volei, badminton, tenis, baschet, fotbal, squash sau jocuri electronice, pot pescui sau se pot bucura de muzica live, spectacolele culturale si serile de karaoke organizate in cadrul hotelului.

Localizare:
Sun Island Resort & Spa este un hotel de 4 stele situat in Nalaguraidhoo, la o distanta de 30 de minute de mers cu avionul fata de aeroportul Ibrahim Nasir si la 60 de minute fata de India si Sri Lanka.