Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARADISE ISLAND RESORT & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

aradise Island Resort & Spa oferă vile și bungalouri private pe o insulă idilică din Oceanul Indian. Complexul are o piscină în aer liber, 4 restaurante și un centru spa.

Unitățile de cazare au aer condiționat, podea din gresie și terasă privată cu vedere deosebită la ocean. Dotările includ TV prin satelit, seif și frigider. Este disponibil şi un aparat de ceai/cafea.

Paradise Island Resort & Spa este la 20 de minute cu barca cu motor de Aeroportul Internațional Malé. Serviciul de transfer obligatoriu pus la dispoziţie de complex este la un cost suplimentar, care va fi plătit la sosire.

Complexul oferă un centru de fitness și terenuri de tenis. Sunt disponibile echipamente de scufundări și snorkelling. Complexul are birou de turism.

Opţiunile culinare includ restaurantul italian Ristorante al Tramonto, cunoscut la nivel local și internațional, The Lagoon, care oferă o ambianţă liniștită, restaurantul japonez Fukuya Teppanyaki, restaurantul Farumathi specializat în fructe de mare, barul Athiri şi restaurantul principalul Bageecha, care satisface multe cerințe dietetice, oferind inclusiv preparate Jain. Barul Hulhangu și cafeneaua Dhaavani oferă băuturi și mâncăruri nonstop.


Servicii incluse:

Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Male - Bucuresti

Servicii de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri

Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program

Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse

Asigurarea complexa de calatorie

Serviciu telefonic de urgente 24/7


Servicii neincluse:

Early check-in, late check-out


Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Restaurant
Mini Bar
Teren de tenis

Locatie