Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuit si Sejur Thailanda


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



ZIUA 1: 03.03.2023
Intalnire la ora 08:00 pe Aeroportul International Otopeni cu insotitorul de grup si ceilalti participanti la acest program. Se vor face toate formalitatiile necesare pentru check-in si se merge catre poarta de imbarcare. La ora 10:50 se decoleaza spre Doha unde aterizati la ora locala 16:30. In escala se sta aproximativ 2 ore, iar la ora 19:45 se decoleaza catre Bangkok.


ZIUA 2: 04.03.2023
Mese incluse in program: pranz si cina
Sosire pe Aeroportul International Bangkok la 06:05, unde sunteti intampinati de ghidul local din destinatie si impreuna cu acesta veti merge la hotelul unde sunteti cazati. Dupa formalitatile de check-in, aveti timp pentru odihna cateva ore.
Pranzul se serveste la hotel.
Dupa amiaza se organizeaza o scurta intalnire cu insotitorul de grup si ghidul local pentru o prezentare amanuntita a programului, iar apoi se pleaca intr-un tur panoramic al orasului Bangkok care se termina cu o cina la un restaurant pe raul Chao Phraya, faimos pentru privelistea pe care o ofera asupra orasului.


ZIUA 3: 05.03.2023
Mese incluse in program: mic dejun, pranz si cina
Ziua incepe cu micul dejun iar apoi se pleaca in vizita la o scoala de gatit cu specific thailandez unde veti avea ocazia sa puneti in practica abilitatile culinare. Explorati arta bucatariei thailandeze in timpul unei lectii de gatit de jumatate de zi care se va incheia cu un pranz delicios. Veti invata cum sa pregatiti patru feluri de mancare autentica sub indrumarea bucatarului-sef.


Dupa-amiaza se viziteaza trei dintre cele mai faimoase temple budiste din Bangkok: Wat Trimitr cu nepretuitul sau Buddha de Aur (5 tone de aur solid); Wat Po, cel mai extins templu din Bangkok; Wat Benjamaborpitr, Templul de marmura alba, unul dintre cele mai bune exemple de arhitectura thailandeza.


Seara, va veti bucura de o croaziera fluviala cu cina inclusa pe raul Chao Phra




ZIUA 4: 06.03.2023


Mese incluse in program: mic dejun si pranz


Destinatia zilei este Kanchanaburi. Acest tur va duce la podul celebru de pe raul Kwai, construit in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial de catre prizonierii de razboi. Podul este situat in apropierea orasului Kanchanaburi, la 130 km. la vest de Bangkok, care era gandit sa ajunga pana la granita cu Birmania. Croaziera pe raul Kwai ofera acces la pod, memoriale, muzee si site-uri care onoreaza prizonierii de razboi. Este punctul perfect de observatie de unde puteti sa admirati peisajele magnifice si o varietate bogata de flora si pasari, precum si cel mai bun mod de a vizita pietele locale, templele, ruinele Khmer, cascadele si izvoarele termale. Pranzul va fi in Kanchanaburi. Dupa tur, transferul va duce inapoi la hotel in Bangkok.




ZIUA 5: 07.06.2023


Mese incluse in program: mic dejun si pranz
In aceasta zi se serveste micul dejun devreme, astfel incat sa puteti incepe la prima ora a diminetii excursia spre Piata Plutitoare (Floating Market) Damnoen Saduak care se afla la aproximativ 110 de kilometri vest de Bangkok.


O calatorie la acest fenomen thailandez este asemenea unei calatorii inapoi in vremurile stravechi ale Regatului Siam, cand negustorii imbracati in haine viu colorate vaslau de-a lungul canalelor inguste. Piata plutitoare este un loc ideal pentru a vedea moduri traditionale de a vinde si cumpara produse, barci mici plutind toata ziua, de a intalni case traditionale thailandeze si de a vedea modul in care localnicii folosesc barcile in viata lor de zi cu zi. Pregatiti-va pentru o zi cu multe activitati!


Excursia continua la piata feroviara rurala Maeklong sau Talad Rom. Pranzul va fi servit intr-un restaurant local. Dupa-amiaza aveti timp liber pentru a descoperi imprejurimile.


Seara se merge la ASIATIQUE The Riverfront, primul proiect pe malul raului la scara larga din Bangkok, care combina o multime de activitati cum ar fi shopping, dinning, vizitarea unor obiectivelor turistice, activitati si evenimente sub un singur acoperis. Aspectul cultural puternic este ceea ce il diferentiaza de alte centre comerciale. Imbratisand istoria, dar evitand cliseele culturale si simbolurile traditionale, acest loc atinge un echilibru intre traditie si globalizare.


Timp liber pentru plimbare, cumparaturi si masa pe cont propriu. Transfer inapoi la hotel la sfarsitul serii.




ZIUA 6: 08.03.2023
Mese incluse in program: mic dejun
Se serveste micul dejun, iar apoi se face check-out de la hotelul din Bangkok. Transferul va duce la Aeroportul International Bangkok unde se vor face formalitatile de check-in si imbarcare pe zborul cu destinatia Phuket.
La destinatie, va asteapta transferul care va duce la hotelul din Phuket.
Dupa amiaza, timp liber in destinatie.




ZIUA 7: 09.03.2023
Mese incluse in program: mic dejun
In acesta zi va puteti bucura de plajele superbe gasite in Phuket. Recomandarea nostra este sa alegeti intre Kata Beach, Karon Beach sau Nai Thon. Seara, centrul orasului Phuket prinde viata, iar lumea se bucura de o atmosfera de vacanta. Cina poate fi servita la unul dintre restaurantele aflate in oras sau puteti gusta preparete Thailandeze la piata centrala din Phuket.


ZIUA 8: 10.03.2023
Mese incluse in program: mic dejun si pranz
In aceasta zi se pleaca dis de dimineata catre insula Phi Phi, cu un tur special gandit pentru a evita aglomeratia din destinatie. Insula Phi Phi este o experienta obligatorie pe care trebuie sa o traiti in Thailanda. Ambarcatiunea moderna a partenerilor locali va va duce pe faimoasa Maya Bay - locatia tropicala prezentata si in filmul de la Hollywood The Beach, iar apele cristaline si stralucitoare va vor fermeca. Explorati misterioasa Pestera Viking; descoperiti laguna idilica din golful Pileh, faceti snorkeling la reciful de corali, admirati peisajele paradisiace si savurati o zi de neuitat cu acest tur. Apoi, bucurati-va de pranz si relaxati-va pe Insula Bamboo inainte de a merge mai departe spre Insula Maimutelor.


Acest tur demn va ofera un itinerariu plin, cu sansa de a vizita mai multe atractii de top intr-o singura zi.


*Maya Bay - acces restrictionat pentru turisti*
In ultimii ani, mai ales inainte de pandemie, faimoasa plaja Maya Bay a suferit de un ritm accelerat de degradare din cauza turismului abuziv care avea loc in aceasta zona, afectand intr-un mod iremediabil mediu inconjurator. Asadar, guvernul Thailandez a decis sa restrictioneze accesul in zona. Pandemia a ajutat mult la refacerea habitatului natural, iar ca acest lucru sa se intample in continuare, guvernul limiteaza numarul turistilor din zona. Asadar, este posibil ca pe viitor accesul pe Maya Bay sa fie restrictionat fara niciun fel de instiintare, iar in astfel de situatii, aceasta plaja nu va fi inclusa in itinerariul zilei.


ZILELE 9 & 10: 11.03 & 12.03.2023
Mese incluse in program: mic dejun
Timp liber la destinatie, independent de programul circuitului. In acesta zi puteti alege sa vizitati Sanctuarul de Elefanti din Phuket. o rezervatie naturala care promoveaza un turism responsabil oferind ajutor elefantii bolnavi si batrani care au fost supra solicitati in activitati turistice. Alternativ, pentru persoanele dornice de activitati outdoor, recomandam cursuri de diving, drumetii prin zonele mai putin populate din Phuket sau vizitarea faimoasei Insule James Bond.


ZIUA 11: 13.03.2023
Mese incluse in program: mic dejun
Check-out. Timp liber la destinatie. Seara transferul va va duce la aeroport pentru formalitatile de imbarcare pe zborul catre Doha.


ZIUA 12: 14.03.2023
La ora 01:35 se ajunge in Doha, iar la ora locala 08:20 se decoleaza spre Bucuresti unde veti ajunge la ora locala 12:50.



Tarif: 2199/persoana in camera dubla/sejur
Tarif copil (4-11.99 ani): 1949/persoana/sejur
Tarif infant (0-1.99 ani): tarif la cerere
Tarif copil (2-3.99 ani): 1199/persoana/sejur
Tarif al treilea adult: 2119/persoana /sejur
Tarif single: 2699/persoana/sejur:


PACHETUL INCLUDE
Bilet avion Bucuresti - Bangkok/Phuket - Bucuresti cu escala in Doha (bagaj cala inclus)
Bilet avion intern Bangkok - Phuket (bagaj cala inclus)
4 nopti cazare la Mandarin Hotel Centre Point Bangkok 4*, camera deluxe SAU similar
5 nopti cazare la Four Points by Sheraton Patong Phuket 4*, camera standard SAU similar
Regim masa specificat in fiecare zi
Transfer pe tot parcusul circuitului
Insotitor de grup vorbitor de limba romana
Insotitor de grup local, vorbitor de limba engleza
Activitati:
-Bangkok: City Tour (cu vizitarea unor atractii de top si accesul la acestea), Cooking Class, Cina si Croaziera pe raul Chao Phraya, Excursie Kanchanaburi, Excursie Piata Plutitoare (Floating Market Bangkok), Excursie la Complex Asiatique Riverfront Bangkok
-Phuket: Insulele Phi Phi




PACHETUL NU INCLUDE
Mese care NU sunt mentionate in program
Costul vizei
Intrarile la obiective neincluse in program/excursii optionale
Bacsisurile de la fata locului (pentru ghizii locali si sofer)
Asigurare Medicala
Asigurare storno (recomandata), se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii
Test PCR (la nevoie)
Alte servicii decat cele mentionate ca fiind incluse.


MODALITATI DE PLATA
30% in momentul rezervarii, cand rezervarea se face cu cel putin 60 de zile inainte de plecare
60% cand rezervarea se face intre 60 de zile si 45 zile inainte de plecare;
100% cand rezervarea se face cu cel putin 44 zile inainte de plecare.


CONDITII DE ANULARE
De la momentul rezervarii si pana cu 60 de zile inainte de momentul plecarii - 30%*
De la 60 de zile si pana cu 45 de zile inainte de momentul plecarii - 60%*
Cu mai putin de 45 de zile inainte de plecare sau pentru neprezentare la program - 100%*
* Procentele se refera la tariful total al pachetului turistic contractat.




NOTE
Tarifele de baza sunt per persoana in camera dubla. Suplimentul de single se adauga tarifului de baza, la cerere;
Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, dar pot aparea intarzieri din cauza condiiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia organizatoare nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic din cauza condiiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea
anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a controalelor vamale sau a indisciplinei anumitor turiti (intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile faa de ghizi, conducatorii auto etc.).


Grup minim: 22 turisti.
Supliment neintrunire grup (10-21 turisti): 199 /persoana/sejur


Locatie