Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAJESTY CLUB KUSTUR

de la
1909  1751 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 15.09.2024 - 22.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotelul se afla la 75 km de aeroportul orasului Izmir, la 3 km de centrul orasului Kusadasi, pe malul marii. Orasul antic Efes se afla la o distanta de 15 km de hotel.

Facilitati hotel:
Dispune de facilitati ca baie turcească, saună, sală de fitness, masaj, programe de animatie, amfiteatru, spălătorie, 24 de ore de servicii medicale, parcare, centru comercial, inchirieri masini, baby sitter, volei, baschet, terenuri de tenis, mini golf, tir cu arcul, sah în grădină, tenis de masă, sală de gimnastică, air hockey, biliard, fotbal de masă, biciclete de apa, canoe, surfing, volei pe plajă, jet ski, banana, schi de apă, scuba diving, piscina principala cu tobogane, bar la piscina, bar la piscina, disco bar, restaurant principal (interior 400 persoane, în aer liber 600 persoane), 2 piscine exterioare pentru adulti.

Sport si relaxare:

Servicii gratuite:

Turistii se pot relaxa la sauna, baie turceasca, sala de fitness, aerobic, aqua-aerobic, volei pe plaja, baschet , 4 terenuri de tenis cu suprafata dura si pentru cei care nu detin echipament il pot inchiria. Pot incerca jocuri ca darts, tenis de masa, tir cu arcul, mini-golf, windsurfing (cu licenta), sporturi acvatice fara motor iar seara se vor delecta cu muzica live, program de animatie, discoteca (cu intrare). Internet wireless (in lobby si in ada-cafe).

Servicii contra cost:

Masaj, jocuri video, nocturna terenului de tenis, biliard, sporturi acvatice cu motor, cursuri de diving, internet cafe.

Facilitati copiii:
2 piscine, 2 topogane cu apa, mini club pentru copii, mini zoo parc, teren de joacă pentru copii.

Plaja:
Plaja este proprie cu nisip si pietris. La piscina si la plaja - sezlongurile, saltelele si umbrelutele sunt gratuite.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Loc de joaca pentru copii
Wi-Fi

Locatie