Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FANTASIA DELUXE HOTEL KUSADASI


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotel Fantasia Deluxe Kusadasi este situat la 65 km de aeroportul orasului Izmir, la 5 km de centrul orasului Kusadasi, la 14 km de orasul antic Efes, pe malul marii.

Facilitati camere:

Hotelul este format dintr-o cladire cu 8 nivele (70 % din camere au vedere la mare), 3 camere sunt pentru persoanele cu dezabilitati.
- 315 standard room (max. 2+1 pers., 18 m2);
- 4 connection room (2 standard room cu usa, max. 2+2 sau 4 pers., 36 m2);
- 6 junior suite (2 camere, salon, dormitor cu usa, max. 2+2 sau 4 pers., 45,5 m2);
- 6 senior suite (2 camere, salon, dormitor cu usa, 2 bai, max. 2+3 sau 4 pers., 82,5 m2).

Tipuri de camera:

Promo Room: camerele sunt echipate ca si camerele standard (1 pat dublu sau 2 paturi single, aer conditionat centralizat, telefon direct, conexiune la internet (cu plata aproximativ 3 euro/ora sau 35 euro/saptamana ), seif (gratuit), TV satelit, baie cu cada, uscator de par, mocheta, minibar (cu plata) dar sunt amplasate la parter (sau in zone mai defavorabile ale hotelului), sau/si au suprafete mai mici sau/si nu au balcon.

Standard Room: camerele au suprafata de 29 m² - 1 pat dublu sau 2 paturi single, aer conditionat centralizat, telefon direct, conexiune la internet (cu plata aproximativ 3 euro/ora sau 35 euro/saptamana ), seif (gratuit), TV satelit, baie cu cada, uscator de par, mocheta, minibar (cu plata),ceai, cafea, balcon. Capacitate de max 3 adulti.

Triple Room: au suprafata de 30m² - sunt camere sunt 3 paturi separate.

Junior Suite: au suprafata de 49m² - sunt camere cu un dormitor cu pat matrimonial, un living cu canapea, o baie.

Family Suite: au suprafata de 40m² - sunt camere un pat matrimonial si 2 paturi single (separate). Nu exista usa interconectata in camerele de tip Family suite.

Senior Suite: au suprafata de 65m²- sunt camere care includ un dormitor cu pat matrimonial, o baie (cabina de dus + cada), 2 toalete si un living spatios.

Facilitati hotel: Seif, internet wireless, prosop rece de la piscină și, piscină interioară, servicii de fructe de piscina, suc proaspat de portocale la micul dejun, curte de tenis, (lumina zilei), minge de tenis și rachete, tenis de masă , baie turcească, saună, centru de fitness, windsurfing (cu certificat), hidrobiciclete, canoe, volei pe plajă, mini club, club de tineret, animație spectacol, discoteca, scaune pentru bebelusi la restaurant,umbrelă de plajă, prosop de plajă, băuturi Premium, room service, telefon, fax, teren de tenis cu iluminare, jocuri video, servicii de spălătorie, curatatorie, porturi nautice motorizate, ( banana, parasailing, schi nautic, etc ..), club de scufundări și cursuri, doctorul, masaj, coafor, salon de frumusete, biliard.

Fara plata: seif in camere, parcare, sauna, baie turceasca, sali de conferinte, biblioteca.

Cu plata: room service, internet WI-FI in hotel si in camere, telefon, fax, spalatorie si curatatorie, uscatorie, baby-sitter, servicii medicale, masaj, jacuzzi, coafor, salon de infrumusetare, disco, magazine.

Copiii: piscina, loc de joaca, mini-club (4-12 ani), bona (contra cost).

Plaja: Plaja proprie, nisip. Ponton. Bar pe plaja - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.

Facilitati

Piscină
Centru Spa & Wellness
Loc de joaca pentru copii
Wi-Fi
Parcare

Locatie