Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotel
Dabaklar este situat în centrul oraşului, lângă magazine şi nu departe de mare, la numai 250m de plaja. Este situat în Dabaklar populara stațiune turistică din Kusadasi, cu magazine, restaurante și baruri din zona inconjurata si 1 km de centrul orașului.
Hotelul este de asemenea aproape de multe atracții și obiective turistice, cum ar fi Selcuk (20 km), National Hotel situat in centrul statiunii Kusadasi, la 800 m de plajă și de port.

Orasele antice din Efes si Meryemana(Casa Fecioarei Maria), sunt in apropiere si oaspetii vor putea sa ajunga la minunatul pac national Dilek la doar 20 de minute.

Facilitati hotel:
Acest lucru este de dimensiuni medii cu bara de lobby pe de o parte şi are acces direct la piscina prin uşa din spate.
Hotelul are urmatoarele facilitati si servicii: receptie, restaurant, cafe bar, piscina, baie turceasca, sauna, masaj, sala de fitness.

Facilitati camere:
Camerele sunt cu mobilier de bază în vârstă, dar bine păstrate. Toate camerele au baie cu dus privat, televizor, telefon, aer conditionat, mini-bar şi uscător de păr,restaurant: Restaurantul este la parter serveşte deschis dejun stil bufet şi cină.
Hotelul dispune de 81 camere dintre care 77 standard, 1 pentru persoane cu dizabilitati si 3 apartamente (cu Jacuzzi).

Tipuri camere:
Standard room: baie cu dus, uscator de par, aer conditionat individual, TV, minibar, seif, telefon direct, alarma incendiu, balcon. Au vedere la oras.

Relaxare: sauna, baie turceasca, jacuzzi, centru de fitness, piscina in aer liber cu bar si piscina.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Wi-Fi

Locatie