Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHARISMA DE LUXE HOTEL

de la
1711  1655 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.06.2024 - 15.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotel Charisma De Luxe este situat chiar langa portul de yacht-uri, la numai un kilometru de central oasului. Este cel mai nou si cel mai luxos hotel din Kusadasi.

Facilitati hotel:

Restaurant a la carte, snack bar, lobby bar, pool bar, beach bar, restaurant cu specific international si turcesc si meditenaneean, coafor, centru medical, babysitting, seif, internet, serviciu de secretariat pt oameni de afaceri, magazin, curatatorie, spalatorie, parcare, piscina cu sectiune pentru copii, babysitting, mini club, o piscina acoperita si una descoperita cu sectiune pentru copii, plaja este privata, baie turceasca, sauna, sala de fitness, masaj, Jacuzzi, mini club, tenis de masa, billiard, surfing, canoe, hidrobicicleta, jet ski, scoala de scufundari.

Facilitati camere:
Sunt echipate cu grup sanitar propriu, telefon direct, jacuzzi, tv satelit, aer conditionat, minibar, seif electronic, uscator de par, internet.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Wi-Fi
Parcare

Locatie