Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIXOS BAB AL BAHR

   Ras Al Khaimah, Emiratele Arabe Unite


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel NOU ce imbina ospitalitatea turceasca cu cea emirateza intr-un All Inclusive ofertant. Situat in Emiratul Ras Al Khaimah, in noua zona turistica Al Marjan, la 25 km de centrul orasului Ras Al Khaimah, 80 km de centrul orasului Dubai si 70 km de Aeroportul International Dubai, are o plaja generoasa, amenajata, la Marea Arabiei. http://babalbahr.rixos.comSport si Divertisment:
Pentru activitatile sportive si de divertisment, hotelul pune la dispozitia clientilor piscina, centru de fitness, sporturi acvatice, tenis, fotbal pe plaja, volei pe plaja, tenis de masa, biliard si club de noapte.

Web page:
http://babalbahr.rixos.com

Spa & Welness
Buna dispozitie a turistilor este asigurata de masaje si tratamente corporale (contra cost), tratamente faciale (contra cost), baie turceasca, baie de aburi, sauna, piscina exterioara.

Drinks & Food:
Restaurantul “Seven Heights” ofera preparate specifice bucatariei turcesti si libaneze. “Fish Bone” serveste o mare varietate de mancaruri din peste si fructe de mare. “Meat Point Restaurant” ofera mancaruri preparate la gratar, specifice Americii de Sud. “L’Olivo Restaurant” este cunoscut pentru preparatele din gastronomia italiana.

Localizare:
Hotelul este situat in Emiratul Ras Al Khaimah, in noua zona turistica Al Marjan, la 25 km de centrul orasului Ras Al Khaimah, 80 km de centrul orasului Dubai si 70 km de Aeroportul International Dubai.