Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALDEMAR ROYAL MARE SPA CENTRE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Adelmar Royal Mare este situat pe plaja de nisip din statiunea Anissaras, la 4 km de statiunea Hersonissos si 22 km de capitala Heraklion. Acesta este recomandat in special cuplurilor si oferta servicii de inalta calitate.Site web
www.aldemarhotels.com

Spa & wellness
La Aldemar, oaspetii au la dispozitie o sauna, solar, centru spa si centru wellness, masaj, cada pentru hidromasaj, baie turceasca si baie cu aburi.

Drinks & food
Cele 6 restaurante din cadrul hotelului ofera meniuri din buctaria internationala sau cea cu specific mediteranean. Hotelul mai are in dotare 4 baruri, o taverna care serveste preparate locale proaspat pregatite,precum si un restaurant cu preparate doar din peste. Hotelul ofera concept demipensiune sau pensiune completa.

Sport si divertisment
Oaspetii pot beneficia de facilitatile hotelului dintre care amintim: 2 piscine exterioare, 1 piscina cu Jacuzzi, 1 piscina interioara, 4 terenuri de tenis, ping pong, volley, minigolf, biliard, sala jocuri, sporturi apa, fitness.

Localizare
Hotelul Adelmar Royal Mare este situat pe plaja de nisip Anissaras, la 4 km de statiunea Hersonissos si 22 km de capitala Heraklion. Hotelul este recomandat in special cuplurilor.