Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALDEMAR KNOSSOS ROYAL

de la
1312  1170 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Knossos Royal Aldemar este un resort de 5 stele, ce se remarca prin arhitectura specifica civilizatiei minoice si prin serviciile de prima clasa. Este destinatia ideala atat pentru familii cu copii, cat si pentru iubitorii sporturilor si divertismentului. Piscina
Knossos Royal Aldemar dispune de 2 piscine exterioare, dintre care una cu apa dulce, o piscina interioara incalzita cu apa dulce, 2 piscine pentru copii, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina.

Activitati/Divertisment
In cadrul hotelului se organizeaza competitii de dans, programe de animatie, lectii de dansuri grecesti, lectii de gatit, petreceri pe plaja, seri tematice. Hotelul detine 2 terenuri de tenis, 2 mese de tenis, centru fitness, teren de squash, sala de jocuri, sala de bridge, salon TV&DVD, sauna.

Facilitati pentru copii
Pentru cei mici hotelul ofera servicii de baby sitting, baby cot si tarc pentru bebelusi. Hotelul detine 2 piscine exterioare pentru copii, dintre care una cu apa de mare, tobogan, loc de joaca pentru copii, mini club pentru copiii intre 4 si 12 ani, 7 zile/saptamana, supraveghetori in mai multe limbi straine, programe de divertisment, mini disco.

Facilitati camere
Camerele recent renovate sunt confortabile, au vederi la mare sau la gradina si sunt dotate cu baie cu cada, uscator de par, TV satelit, acces Internet 24 h, telefon cu linie directa, frigider, cutie de valori, balcon sau veranda mobilata. Camerele duble pot avea un pat dublu sau 2 paturi separate si o sofa.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai 4 restaurante, taverna, 3 baruri, bar la piscina, bar pe plaja, discoteca, sala de conferinta, salon TV, camera de odihna, sala de internet, internet wireless (in spatii special amenajate in hotel), magazin, schimb valutar, frizerie, spalatorie, serviciu medical, camera de depozitare a bagajelor, parcare, centru inchirieri masini.

Localizare
Hotelul este localizat in statiunea Anissaras, pe plaja, la 2,5 km de centrul statiunii si la 25 km de aeroportul din Heraklion.

Plaja
Plaja este cu nisip, sezlongurile si umbrelele pe plaja sunt gratuite.