Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENSIMAR GRAND MEDITERRANEO RESORT&SPA (EX. ATLANTICA)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Website:
www.grand-mediterraneo.com

SPA si wellness:
Pășiti în lumea „Asian SPA Complex” și lăsați-vă invaluit de relaxare și liniște! Descoperiți gama unică de terapii și practici de wellness și va bucurati de consultanță individuală și tratamente adaptate. În toate secțiunile SPA, profesioniști cu experiență specializați în metode moderne și tradiționale de terapie va garanteaza un sejur de neuitat. Toți oaspeții beneficiaza de acces gratuit la: piscina interioară încălzită, sauna, baia turceasca, studio fitness și in toate zonele de relaxare, pe durata intregului sejur.

Drinks and food:
Restaurantele hotelului delecteza oaspeții cu preparate gastronomice rafinate iar barul hotelului "Eros" este un loc prețios pentru a socializa. Cele mai bune creatii gastronomice ale chef-ilor cu înaltă calificare, vinuri atent selectate din crama proprie, servicii excelente într-un cadru fermecător sunt oferite in restaurantul principal "Medusa", restaurantul gastronomic "Vertigo"sau in restaurantul a-la-carte de pe plaja "Thalatta". Dress Code: Smart Casual (Pantaloni lungi pentru domni) .

Sport si divertisment:


Localizare:
Atlantica Grand ocupa o suprafata de 110.000 m2 in vestul insulei Corfu, statiunea Ermones si oferă priveliște panoramica asupra mării și apusurilor de soare maiestuoase de pe Mediterana. Hotelul este cu adevarat unul dintre cele mai romantice locuri ale Mediteranei pozitionat in mijlocul unor grădini luxuriante. Grand Mediterraneo este construit in cascadade de-a lungul unor stânci uluitoare ce coboara spre golful Ermones într-o serie de terase intime, umbrite de chiparoși frumoasi, eucalipt și păduri de pin. 80 la suta dintre camere oferă vedere la mare. Distante: orasul Corfu – 17km est, Paleokastritsa – 9km nord, Glyfada – 8km sud.