Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAYOR CAPO DI CORFU (ex AQUIS CAPO DI CORFU)

   Agios Petros, Grecia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasat în mijlocul unor grădini amenajate, Capo Di Corfu - All Inclusive este situat chiar pe plaja din Agios Petros, la 2 km de Lefkimi. Oferă o piscină cu terasă la soare, iar WiFi este disponibil gratuit în toate zonele.

Toate camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și DVD player, precum și balcon sau patio cu vedere la grădini. De asemenea, au un mini-frigider și o baie cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

La Restaurantul Arete, oaspeții pot savura preparate proaspete din bucătăria mediteraneană și internațională, precum și meniuri vegetariene. IL Pirata a la carte este situat lângă piscină și servește preparate din bucătăria mediteraneană.

O mare varietate de facilități pot fi găsite în incinta Capo Di Corfu - All Inclusive, inclusiv piscine în aer liber cu mini tobogane cu apă, teren de tenis, tenis de masă și loc de joacă pentru copii.

Recepția vă poate ajuta cu închirieri auto. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Facilitati hotel
Hotelul are 176 camere recent renovate, internet wireless gratuit, laptop (de inchiriat), spalatorie, baby sitting, camera pentru bagaje, magazin de suveniruri, rent a car, loc de joaca pentru copii, mini club.

Localizare
Complexul hotelier Aquis Capo di Corfu este situat in Agios Petros, la 2 km distanta de Lefkimi, la 45 km distanta fata de aeroport si la numai 50 m distanta fata de plaja.