Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SALINAS HOTEL BODRUM


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Descriere:

Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Localizare:

Salinas Hotel Bodrum este situat la 30 de metri de mare si la doar 5 minute de mers pe jos de strada cu baruri din Gumbet. Aeroportul Milas-Bodrum este localizat la o distanta de aproximativ 35 km.

Website:

http://www.salinashotelbodrum.com/

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant, bar, terasa, gradina, internet gratuit in zonele publice, piscina in aer liber, divertisment de seara, tenis de masa,  schimb valutar, serviciu de transfer, zona speciala pentru fumatori, room service, receptie deschisa non stop, parcare publica gratuita in fata locatiei.

Facilitati camere:

Toate camerele sunt dotate cu urmatoarele facilitati: televizor, telefon, aer conditionat, seif, plasa de tantari, articole pentru toaleta gratuite, uscator de par, baie privata si balcon.