Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAGIC SUN HOTEL

de la
540 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

www.magicsunhotels.com

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Beldibi la 12km de centrul orasului Kemer si la 45km fata de aeroportul din Antalya.

Cazare: Hotelul are un numar total de 175 intr-o cladire principala. Toate camerele sunt standard (27mp, un dormitor, o baie, 2+1pax) dotate cu uscator de par, aer conditionat split, telefon direct, mini bar (contra cost), seif (contra cost), TV prin satelit si canale de muzica, balcon.

Servicii: All inclusive – tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari dimineata, dupa amiaza si seara tarziu, toate bauturile locale alcoolice si racoritoare intre orele 10.00-22.00. Nu sunt incluse in concept: toate bauturile din import, sucurile naturale din fructe, toate bauturile imbuteliate si la cutie, inghetata, bauturile in Disco club, toate produsele alimentare si bauturile dupa ora 22.00.

Facilitati: Restaurant principal tip bufet, lobby bar, bar la piscina si la plaja, Disco bar. Contra cost: servicii medicale, babysitting, spalatorie, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator, coafor, magazine.

Plaja: Plaja privata cu nisip si pietris la 300m de hotel, sezlonguri si umbrele gratuite. Prosoapele de plaja sunt cu depozit.

Sport si divertisment: Piscina exterioara pentru adulti si copii, centru fitness, baie turceasca, sauna, gimnastica, volei pe plaja, tenis de masa. Contra cost: sporturi nautice, masaj.

Programe de divertisment in timpul zilei, seara spectacole. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04 – 12 ani.