Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND SEKER HOTEL

de la
1306  906 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.05.2024 - 13.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

In afara de clima blanda mediteraneana oaspetii vor beneficia de gradinile frumos amenajate, piscine mari cu sectiune pentru copii, toate activitatile de animatie, personalul profesionist si prietenos.

Localizare
Hotelul este localizat in Side, la 8 km de centrul statiunii, 13 km de Manavgat, 50 km de aeroportul Antalya.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal snack bar cu cuptor de pizza, lobby bar, disco bar, bar pe plaja, bar la piscina, sala de conferinte, piscina pentru animatie, piscina pentru copii, piscina pentru relaxare, piscina interioara, sauna, baie turceasca, jacuzzi, sala de fitness, tenis de masa, volei pe plaja, sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape de plaja, loc de joaca pentru copii, tobogane, servicii medicale, mini-market, magazine de bijuterii, coafor, masaj, salon de infrumusetare, spalatorie, ascces internet Wi-Fi, bauturi de import, echipament de tenis.

Dotari camere
Hotelul detine 389 de camere dotate cu baie cu dus si WC, uscator de par, aer conditionat individual, telefon cu linie directa, TV cu programe prin satelit si canale de muzica, mini bar, seif electronic, balcon sau balcon frantuzesc in camerele economy.