Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
868  718 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.05.2024 - 27.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotel Aska Bayview Resort este situat lângă mare, la 5 minute de mers cu maşina de Okurcalar. Alanya se află la mai puţin de 30 km. Oraşul Manavgat este accesibil în 40 de minute cu maşina.

Facilitati camere:
Hotelul Aska Bayview are 157 camere standard, toate cu vedere la mare si 16 camere family cu 2 camere separate. Camerele complexului sunt dotate cu aer condiţionat, minibar, TV, seif, uscator de par si balcon.

Facilitati hotel:
Hotelul oferă terasă mare în grădină, cu piscină şi tobogane. Oaspeţii pot face uz de sala de sport, pot beneficia de un masaj sau se pot relaxa la baia de aburi şi la saună. Aska Buse Resort oferă o sală de jocuri cu facilităţi pentru darts şi tenis de masă. De asemenea, sunt disponibile terenuri de tenis. Beneficiind de o terasă acoperită cu vedere panoramică la Golful Antalya, restaurantul hotelului serveşte preparate din bucătăria mediteraneană. Este posibilă parcarea publică gratuit la proprietate. Internet wireless este disponibil în zone publice şi este gratuit.

Facilitati

Piscină
Wi-Fi

Locatie