Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palatino


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: hotelul dispune de 62 de camere, 4 camere family si 2 apartamente. Hotelul Palatino este ideal pentru vacante de tip week-end, cazari corporate, conferinte sau evenimente.

Localizare: Hotelul Palatino este localizat intr-o zona linistita in apropiere de centrul orasului Zakynthos.
Cea mai apropiata plaja se afla la 100 m distanta, portul Zakynthos este la 1.5 km iar aeroportul la 4

Dotari camere: Decorate in culori pastelate camerele au balcon cu vedere la mare sau la colinele orasului si sunt dotate cu aer conditionat (gratuit), telefon, wifi, TV, seif (gratuit), frigider (gratuit), uscator de par. Toate camerele sunt curatate de 7 ori pe saptamana, schimbarea lenjeriei de pat si a prosoapelor de 3 ori pe saptamana.


Facilitati hotel: Oaspetii pot incepe ziua cu un mic dejun in sala eleganta de mic dejun sau o pot continua la restaurantul Trinity care serveste preparate din bucataria locala si mediteraneana, gatite cu produse proaspete. Alte facilitati includ: lift, terenuri de tenis, sali de conferinta, inchiriere masini, prosoape pentru plaja (cu depozit).

Facilitati pentru copii:
loc de joaca pentru copii

Opinia noastra: Hotelul este situat central in orasul Zante. Nu are piscina, dar plaja e foarte aproape. Recomandat cuplurilor.

Plaja: cu pietricele.

Tip masa: mic dejun

http://www.palatinohotel.gr